Toti

Frančesko Toti šokirao svet: Sahranio sam oca i saznao da me supruga vara, 17 godina braka nestalo je u trenu

Autor: Gloria.rs

23.03.2023 21:20

Foto: Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Foto: Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Italijanski fudbaler Frančesko Toti odlučio je da otvori srce i dušu i u emotivnoj ispovesti ispričao o najbolnijem periodu života, kao i kako je uspeo da ponovo stane na nogeLegendarni italijanski fudbaler Frančesko Toti (46) otvoreno je govorio o razvodu od svoje dugogodišnje supruge Ilari Blazi.

Posle 17 godina braka poznati par se rastao, a razlog je bila preljuba. Bivši reprezentativac Italije otkrio je da je pao u depresiju nakon što je saznao da ga supruga vara.

Pročitajte Manekenka kojoj je dečko kiselinom unakazio lice konačno u javnosti, uznemirujuće fotografije

Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images for Laureus

 

Bio je to najteži period u njegovom životu, jer je doživeo nekoliko bolnih udaraca u nizu. Otac mu je umro od kovida, a onda mu se brak raspao zbog preljube.

- Preživeo sam težak period, prvo sam prestao da igram, a onda je moj otac umro od kovida - prenosi "Marka" reči slavnog Italijana.

- Imao sam kovid 15 dana, bilo mi je jako loše. Međutim, moja žena, kada mi je bila najpotrebnija, nije bila tu. Nije tačno da sam ja prvi izdao. Rekao sam da neću da govorim o tome i nisam, ali sam pročitao previše laži u poslednje vreme. Deca su mi patila zbog toga - kaže Toti.

Frančesko Toti borio se sa depresijom

Toti je prošle godine u intervjuu za "Korijere dela Sera" otkrio da ga da je pao u depresiju kada je saznao da supruga ima ljubavnika.

- U septembru prošle godine do mene su došle glasine da Ilari ima još jednog muškarca pored sebe. Odnosno više od jednog. Nisam verovao, ali sam na kraju pronašao poruke. Nikad je nisam špijunirao za tih 20 godina. Međutim, postao sam sumnjičav kada su mi ljudi rekli - kaže Toti i dodaje:

Pročitajte Milena Ivanović otvorila dušu, žene joj zameraju - Nisam prebolela, moram da odem i da se suočim sa njim

- Pogledao sam u njen telefon i video da postoji treća osoba koja je izgledala kao posrednik. Bila je to Alesija, njena frizerka i prijateljica. Nemoj da moram da govorim ime muškarca, on je potpuno drugačija osoba od mene. Pripada svetu dalekom od mog, na sreću. Bio je to šok.

Ne samo da je Ilari imala nekog drugog, već da bi mogla da se zainteresuje za takvog čoveka. U porukama je pisalo nešto: "Hajde da se nađemo u hotelu."

Supruga Frančeska Totija vodila je dvostruki život 

Ilari nije želela da prizna preljubu, piše Kurir.

- Najpre je negirala, da bi kasnije priznala da su samo izlazili na kafu. S druge strane, ja znam da su se upoznali još u martu 2021. i da je Ilari i sa drugim muškarcima izlazila i bila bliža nego što bi trebalo.

Toti tvridi da nikada nije prevario bivšu suprugu.

- Bilo je dosta glasina da smo varali jedno drugo, ali nismo. Sad ću da vam dokažem. Činjenica je da sam upao u depresiju, nisam mogao da spavam... Pretvarao sam se da je sve u redu, ali to nisam bio ja - otkriva Italijan.

Pročitajte Rim u suzama - Frančesko Toti otišao u penziju (video)

Nakon razvoda Toti je uplovio u vezu sa Naomi Boki. On je otkrio da je Naomi poznavao ranije, ali su do februara 2022. godine bili samo prijatelji.

- Iz svega toga sam izašao zahvaljujući Naomi. Ona me je podigla iz mrtvih - priznao je tada legendarni Toti.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading