Džesika Notaro

Manekenka kojoj je dečko kiselinom unakazio lice konačno u javnosti, uznemirujuće fotografije

Autor:

21.03.2023 20:02

Foto:

Foto:

Poznata manekenka kojoj je dečko kiselinom unakazio lice ponovo voli, veridba pred celim svetom



Italijanska manekenka Džesika Notaro (33) pre šest godina je došla na naslovne strane svih svetskih medija kada ju je bivši dečko polio kiselinom i unakazio.

Napad se dogodio ispred njene kuće u Riminiju na istočnoj obali Italije kada je devojka izašla iz kuće.

Pročitajte Porodica nema od bola, supruga Ričarda Gira potvrdila najcrnje vesti

- Sigurno se krio među automobilima jer se pojavio čim sam izašla iz kola. Osetila sam plastiku flaše na svom licu, a on je još podigao ruku kako bi bio siguran da će svu kiselinu iz boce sipati na mene. Lice je počelo da mi gori i ubrzo sam izgubila vid. T

e noći u bolnici sam se molila da mi uzmu lepotu i šta god mora da se uzme, samo da sačuvam svoje oči, jer one su ogledalo duše - opisala je stravičan događaj u TV emisiji Mauricija Konstance, kada je skinula zavoje, tri meseca nakon napada.

Policija je uhapsila njenog bivšeg dečka, tridesetpetogodišnjeg Horha Tavaresa.

Par se upoznao radeći zajedno u vodenom parku gde se održavaju programi s delfinima ''Delfinario'', a Džesika je radila i na televiziji. Ostavila ga je zbog njegovog više nego problematičnog ponašanja.

On nije prihvatao raskid pa je počeo da je uznemirava. Prijavila ga je policiji, a u momentu kada ju je napao, bilo mu je zabranjeno da joj prilazi, prema odluci suda.

On nije poštovao zabranu prilaska, a Džesiku je napao na dan kada je njen brat izvršio samoubistvo. Osuđen je na 15 godina zatvora.

Pročitajte Pike čeka bebu sa novom devojkom? Bolan udarac za Šakiru

Poznata i do tada veoma tražema manekenka dva meseca je provela u bolnici u Riminiju, zatvorena u vrlo strogim uslovima. Pre napada bila je jedna od najljepših žena u Italiji, ali tvrdi da ne žali zbog izgleda.

- Čak i kada se oporavim, imaću emocionalne ožiljke do kraja života. Svaki put kada izađem iz automobila i krenem kući, proživljavaću tu scenu - rekla je tada Džesika kojoj je taj događaj promenio život.

Počela je da se bori za ženska prava i podvrgnula se rekonstruktivnim operacijama pa i dalje učestvuje na modnim revijama i pozira za časopise.

Na Instagramu je prati 412 hiljada ljudi, a prošle godine se i verila za Flipa Bolonjija, italijanskog reprezentativca u konjičkim sportovima.

Pročitajte Najzad otkriven pravi razlog - Darko Lazić priznao zašto je raskinuo s verenicom

Video prosidbe objavili su na društvenim mrežama, a Filipo je zaprosio na terenu, nakon Svetskog kupa.

- Filipo mi je postavio najlepše pitanje u našim životima. Osećaj je bio na pola puta između leptirića u stomaku i srca u grlu. Svako ko me poznaje zna da nikada nisam pustila suzu u javnosti, ali ovaj put sam bio presrećna da nisam mogla da se suzdržim. Ti si moje svetlo, moj život, moj najbolji prijatelj, osoba koju poštujem najviše na svetu i najdivniji dečko kojeg mogu poželeti", napisala je Notaro.

Pročitajte Glamuroznoj svadbi Ruške Jakić prisustvovaće hiljade zvanica iz celog sveta - Voditeljka od grofa očekuje luksuz i pažnju

Filipo i poznata manekenka upoznali su se 2019. godine, na trkama konja u Veroni. I Džesika ima veliku strast prema jahanju još od detinjstva, a i danas uživa u  jahanju. Ponosno ističu kako ih je spojila zajednička ljubav prema konjima.

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading