Sanja Papić

Ovde je Sanja Papić pronašla mir nakon suprugove smrti, ćerka joj je sve

Autor:

14.12.2023 16:02

Foto:

Foto:

Sanja Papić nakon smrti supruga pronašla je mir daleko od Srbije



Pre nešto više od pet godina, 28. oktobra, ubijen je priznati beogradski advokat Dragoslav Miša Ognjanović, suprug nekadašnje misice Sanje Papić.

Njihova ljubav bila je poput onih iz najromantičnijih filmova, a kao kruna na svet je došla ćerka Lara.

Instagram

 

Ipak, sve je nestalo preko noći tog jesenjeg dana, a Sanja Papić nakon smrti supruga napustila je Srbiju.

Nije krila misica koliko joj je teško nakon mučkog ubistva njenog najvećeg oslonca, ali je zasukala rukave i započela sopstveni biznis.

Sanja je 2016. godine postala ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi, a nakon gubitka supruga, spakovala je kofere i sa ćerkom otputovala tamo kako bi je sklonila i obezbedila joj što bezbrižnije odrastanje.

Sanja Papić nakon smrti supruga promenila sve

Iako se svakodnevno seća ljubavi koju su ona i Miša imali, pa neretko na svom Instagramu deli njihove zajedničke fotografije, Sanja posvećeno radi na tome da ćerkici obezbedi sve što joj treba u životu.

Instagram

 

Sanja Papić nakon smrti supruga sreću je pronašla na drugom kontinentu, trudeći se da sačuva uspomenu na njenog i Larinog Mišu, pa tako kada god dođu u Beograd, prvo posete njegovu večnu kuću.

Pročitajte Dve godine tuge i bola - Neutešna Sanja Papić se prisetila pokojnog supruga (foto)

Bivša misica je ugostila brojne javne ličnosti na Maldivima i bila im sjajan domaćin, te neretko objavljuje fotografije sa prijateljima iz Srbije koji joj ulepšaju dane daleko od rodne zemlje.

Ipak, ništa joj ne može zaceliti ranu na srcu od kada nema njene najveće ljubavi, pa joj jedino preostaje da se uvek bori za ćerku koja je njena kopija.

 

Komentari. (0)

Loading