Kejša VItaker

Tuga: Preminula supruga slavnog glumca u 51. godini, on je ostavio čim je saznao dijagnozu

Autor:

08.12.2023 16:11

Foto: Photo by Angela Weiss/Getty Images

Foto: Photo by Angela Weiss/Getty Images

Bivša supruga Foresta Vitakera preminula u 51. godiniKejša Neš Vitaker, bivša supruga Foresta Vitakera, holivudskog glumca, preminula je nedavno usled problema sa anoreksijom, prenose svetski mediji.

Tužne vesti potvrdila je mlađa ćerka Tru na svom Instagram nalogu u četvrtak. Prerano preminuloj mami devojka je uputila niz emotivnih reči istakavši da je ona za nju najlepša žena na svetu.

Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images Via Guliver

 

- Zbogom, mama. Volim te zauvek i još više. Najlepša žena na svetu... hvala ti što si me naučila svakoj stvari koju znam. Videću te u svojim snovima i osetiću te u svom srcu.

O uzroku smrti i dalje se spekuliše, a kako navodi izvor za "DailyMail" Kejša je preminula ranije ove nedelje usled višegodišnje borbe sa anoreksijom. Poslednjih nekoliko meseci često je bila u bolnici zbog problema sa crevima. 

Bivša supruga Foresta Vitakera imala je njegovu podršku u teškim danima

Proslavljeni glumac ostao je uz nju u tim teškim vremenima, ali je godinu dana posle uspostavljene dijagnoze podneo zahtev za razvod nakon više od dve decenije braka.

Bivši supružnici venčali su se 1996. i imaju dve ćerke, Sonet (27) i Tru (25).

Photo by John Sciulli/Getty Images for FIJI Water

 

Pročitajte Vil Smit zbog supruge ošamario kolegu, a sada se saznalo da je njihov brak samo farsa - Već sedam godina...

Bivša supruga Foresta Vitakera sa glumcem je posle razvoda ostala u prijateljskim odnosima.

Kako i ne bi kada je Vitaker, govoreći o njoj, istakao da je njegova supruga "ljubazna, duhovita, bistra i raspoložena, kao i dobra majka njihovoj deci". Nije bilo razloga da ne ostanu u prijateljskim odnosima.

Komentari. (0)

Loading