Jelena Čvorović Paunović

Sahrana Jelene Čvorović, suze niko ne može da zadrži: Ćerka jedinica nema od bola (foto)

Autor:

08.12.2023 15:15

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Sahrana Jelene Čvorović Paunović u Beogradu



Čuvena glumica Jelena Čvorović Paunović danas je ispraćena na večni počinak. Na Novom groblju održano je opelo, a potom i sahrana. 

Reči podrške i saučešća primala je njena ćerka jedinica Mina Paunović koju je majčina smrt potpuno slomila. Ona je, naime, na groblje donela venac od belog cveća na kome je pisalo: „Mama, volim te”.

Boško Karanović

 

Sahrana Jelene Čvorović Paunović okupila je i brojna poznata imena među kojima su bili Caci MihajlovićNada Blam sa ćerkom, Jug Radivojević, Mirjana Bobić Mojsilović i drugi. 

Pročitajte Tihi odlazak čuvene glumice, preminula Jelena Čvorović Paunović

Podsećanja radi, Jelena Čvorović Paunović koja je svojim neverovatnim talentom obeležila umetički scenu ostaće upamćena po brojnim ulogama, a jedna od najpoznatijih je uloga Žakline u seriji "Srećni ljudi".

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Boško Karanović

 

Poslednji put se pojavila u Beogradskom Dramskom pozorištu krajem 2021. godine, a tužnu vest da će sahrana Jelene Čvorović Paunović biti održana danas podelila je njena naslednica koja je pre nekoliko godina izgubila i oca Milana

- Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si.

Boško Karanović

 

Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas to je zbog tebe, mama.

Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te - napisala je tada slomljena Mina. 

Boško Karanović

 

Sahrana Jelene Čvorović Paunović održana je 14:30 časova, a njen odlazak ujedinio je domaću kulturnu scenu.

Komentari. (0)

Loading