Jelena Čvorović Paunović

Tihi odlazak čuvene glumice, preminula Jelena Čvorović Paunović

Autor:

06.12.2023 15:54

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Jelena Čvorović Paunović preminula, oglasila se njena ćerka



Jelena Čvorović Paunović preminula je u 75. godini života, prenose domaći mediji.

Glumica čuvena po ulogama Žakline u seriji "Srećni ljudi", kao i Kasandre u "Porodičnom blagu" poslednjih godina živela je povučenim životom, te je nismo često sretali u javnosti.

youtube printscreen

 

Poslednji put se pojavila u Beogradskom Dramskom pozorištu krajem 2021. godine, a tužne vesti da je Jelena Čvorović Paunović preminula potvrdila je njena ćerka jedinica, Mina.

Ona se potresnim pismom oprostila od majke, koja joj je bila najveća podrška i oslonac od kad joj je pre nekoliko godina preminuo i otac Milan.

Jelena Čvorović Paunović preminula je sinoć

- Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si.

Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni, i ako je nešto dobro kod mene danas to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te - rekla je Mina.

Facebook

 

Pročitajte Preminula Jelena Čvorović Paunović, voljena Kasandra iz Porodičnog blaga - Njena ćerka se oprostila potresnim rečima

Glumica "hrapavog" glasa uživala je na daskama koje život znače, te je pozorišna publika odlično poznaje od 1985. godine kada je postala stalni član BDP-a.

 

Komentari. (0)

Loading