Ana i Rasta

Kada sam Rastu ostavila... Ana Nikolić sa knedlom u grlu o najtežem životnom periodu

Autor:

12.12.2023 15:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Ljubav Ane Nikolić i Raste bila je veoma jaka, ipak nije odolela preprekama



Ljubav Ane Nikolić i Rasteiako mnogima naizgled nemoguća, bila je veoma jaka a kao kruna njihovog odnosa na svet je pre nešto više od šest godina stigla ćerka Tara.

Ipak, sve je šokirala vest kada je samo nekoliko meseci po devojčicinom rođenju, pevačica otkrila da je na njihov brak stavljena tačka i da mesta pomirenju nema.

Instagram

 

Iako se mnogo spekulisalo o razlozima razvoda, do današnjeg dana pravu istinu nismo saznali. Odnos bivših supružnika je promenljiv, pa tako neretko umeju da „počaste” jedno drugo teškim rečima.

Ipak, poslednji put, zagrljeni i nasmejani, viđeni su na proslavi Tarinog rođendana početkom avgusta ove godine, te deluje da su sve nesuglasice ostavili iza sebe zarad ćerkine sreće.

Ljubav Ane Nikolić i Raste bila je česta tema medija

Gostujući u emisiji „Magazin In” kod Sanje Marinković pevačica je otkrila kako se osećala u trenucima emotivnog rastanka i razvoda od supruga.

- Ja sam Rastu ostavila iliti se razvela i podnela papire za razvod kada sam ga najviše volela. I to smatram svojom najtežom odlukom ali najispravnijom.

Pročitajte Dok Ana proživljava emotivnu krizu, Rasta uživa na luksuznoj destinaciji sa svojom lepoticom (foto)

Ova izjava muzičke zvezde naišla je na gromoglasan aplauz u studiju, jer je za ovako nešto trebalo imati hrabrosti. 

Ljubav Ane Nikolić i Raste, iako se ugasila, ostavila je najlepši trag u njihovim životima, Taru koja im je centar sveta i trude se da ima najlepše detinjstvo.

Komentari. (0)

Loading