Veljko Brčin

Nije začuđujuće što ga krije kad je ovakav frajer: Ovo je misteriozni muž Lene Kovačević (foto)

Autor:

03.11.2023 09:56

Foto:

Foto:

Muž Lene Kovačević nikada se ne eksponira javno



Lena Kovačević osvojila je srca publike čim su je ugledali i čuli njene glasovne sposobnosti koje su neverovatne. 

Osim toga, ona je ćerka čuvenog Dušana Kovačevića koji je takođe obožavan u javnosti, ali ko je muž Lene Kovačević sa kojim je godinama u braku i dan danas je ostala misterija.

Instagram

 

Veljko Brčin nije iz javnog života pa tako sa suprugom nikada nije posetio neki događaj gde bi znatiželjni paparaci mogli da ih uslikaju. Iako je veoma ponosna na njega, Lena poštuje njegovu odluku da ne želi javno da se eksponira.

Takođe, on joj je zbog toga veoma zahvalan. Lenin suprug Veljko je pravi  gospodin i džentlmen, a onaj deo javnosti, naročito ženski, smatra i da je pravi lepotan.

Muž Lene Kovačević ozbiljan je dasa

Njih dvoje u braku su nešto više od decenije u kojem su dobili sinove Vuka i Teodora, a kako je pevačica jednom prilikom istakla upoznali su se potpuno slučajno ali već tada je znala da je on gospodin pravi.

ATA Images

 

Muž Lene Kovačević najveća je podrška pevačici, inače je po obrazovanju farmaceut i uspešan biznismen, a sudeći prema jedinoj fotografiji koja se pojavila u medijima pevačicin izabranik je pravi dasa.

Pročitajte Najbrži, a najslađi čokoladni tart bez pečenja Lene Kovačević morate napraviti mališanima

- Ljubitelj je mnogih pesama. Ali sve pesme ubedljivo najviše voli da čuje na koncertima uživo.

Imam sjajnog trubača i saksofonistu, to je magija i nekako oboje volimo taj adrenalin živog nastupa – rekla je jednom prilikom Lena kada je otkrila da Veljko obožava da je sluša na koncertima.

Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading