Zlatan Ibrahimović

Posle toliko vremena srce je izabralo, odluka Zlatana Ibrahimovića sve zatekla

Autor:

12.12.2023 13:46

Foto: Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Foto: Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Povratak Zlatana Ibrahimovića u Milano svi sa nestrpljenjem iščekuju



U junu ove godine Zlatan Ibrahimović zaplakao je na čuvenom San Siru kada su mu navijači uglas skandirali ime. 

Nikada fudbaler nije krio koliko voli italijanski klub u kom je igrao godinama, zato povratak Zlatana Ibrahimovića u Milano nikoga nije iznenadio.

Photo by Clive Rose/Getty Images

 

Lepe vesti za navijače rosonera potvrdio je Fabricio Romano koji je otkrio da će Ibrahimović biti „desna ruka" vlasniku tima Geriju Kardinaleu. Tim povodom oglasio se i nekadašnji fudbaler.

– Moja ljubav prema ‘Milanu’ bila je uvek jaka. Bio mi je san da se vratim. Pomoći ću ‘Milanu’ i ‘Red Birdu’ u različitim područjima – rekao je Ibrahimović.

Povratak Zlatana Ibrahimovića naišao je na oduševljenje navijača

Zlatan je u dva navrata igrao za „Milan” i oba puta osvajao Skudeto, 2011. i 2022. godine. On je za ovaj slavni klub odigrao 193 utakmice i postigao 93 gola uz 35 asistencija.

Bilo je nagoveštaja da bi mogao privremeno voditi ekipu zajedno sa Injaciom Abateom ukoliko ubrzo Stefano Pioli dobije otkaz, ali Šveđanin će u svakom slučaju biti blizak timu.

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

 

Pročitajte Nekad se mučila kao čistačica, danas ima crkvu od 9 miliona evra - Ovo je majka Zlatana Ibrahimovića

Povratak Zlatana Ibrahimovića pre nekoliko sezona je oživeo „Milan”, kada je osvojena dugoočekivana titula, te se klub ponovo našao među fudbalskom elitom i redovno igra Ligu šampiona.

Ibrahimović se danas u svom stilu oglasio na društvenim mrežama. Objavio je fotografiju na kojoj sedi u odelu, uz opis: „Booom”.

Navijači „Milana” sada mogu da uživaju, svesni da je ovo čovek koji je rođen da bude pobednik i ništa manje od toga ne prihvata.

Komentari. (0)

Loading