Jurka Gravić

Nekad se mučila kao čistačica, danas ima crkvu od 9 miliona evra: Ovo je majka Zlatana Ibrahimovića

Autor:

04.11.2023 13:15

Foto: Photo by Clive Rose/Getty Images

Foto: Photo by Clive Rose/Getty Images

Majka Zlatana Ibrahimovića umela je da radi i po 14 sati dnevno...



Jedan od najuspešnijih fudbalera današnjice Zlatan Ibrahimović zahvaljujući visinama koje je dostigao u svojoj karijeri danas uživa u životu na visokoj nozi.

Luksuz kojim je fudbaler okružen obezbedio je i svojoj porodici, te je sestri kupio apartman u Novalji, polubratu Aleksandru dao holding, ocu stan, a majci Jurki Gravić kupio crkvu za 9,24 miliona evra.

Majka Zlatana Ibrahimovića nije oduvek imala sve što poželi.

Nekada je živela teško i radila kao čistačica, a umela je da radi i po 14 sati dnevno. Zlatan je često išao sa njom da joj pomogne i za to dobijao mali džeparac.

Privatna Arhiva

 

Kako piše Imperijal, fudbalski as kupio je majci crkvu u Švedskoj za 9,24 miliona evra.

Pomenuti list takođe navodi da je Ibrahimovićeva priča ujedno vodič kako milijarderi njegovog ranga upravljaju svojim luksuznim nekretninama preko firmi registrovanih na članove porodice, kao i preko advokatskih timova specijalizovanih za transfer vlasništva u „poreske oaze“.

Pročitajte Zlatan Ibrahimović vodi glavnu reč u kući, sinovima je strogo zabranio da...

Ibrahimović je rođen je 1981. godine u Švedskoj, u porodici emigranata iz bivše Jugoslavije. Njegov otac Šefik je iz Bijeljine, a majka Jurka rodom je iz Zadra. 

− Navodno je otac ušao u brak da bi dobio švedske papire – otkrio je jednom prilikom Zlatan. Nažalost brak nije opstao. Šefik i Jurka rastali su se pre nego što je Zlatan napunio dve godine.

Imago Images

 

Zlatan i njegova starija sestra Sanela nastavili su da žive sa majkom, zajedno sa polusestrama i polubratom.

„Znala nas je tući, grditi, nije imala sreće sa muževima, ništa joj nije išlo kako je želela, ali nas je volela“, napisao je proslavljeni golgeter u autobiografiji „Ja sam Zlatan“.

Pročitajte Zlatan Ibrahimović sahranio rođenog brata - Stigao na groblje i uzeo lopatu u ruke, u tom momentu...

− Uvek je imala moju ljubav. Zaslužila je – izjavio je jednom prilikom Zlatan Ibrahimović.

Kao dečak fudbaler je bio nemiran, što majka Zlatana Ibrahimovića nije tolerisala, pa je, kada je pao sa krova vrtića i došao kući uplakan i sa modricama, očekujući zagrljaj i utehu, od majke dobio batine zato što se peo na krov.

 

Komentari. (0)

Loading