Nikola Kojo

Ostavio stomatološkinju, pa oženio 12 godina mlađu manekenku: Ova prelepa dama je supruga Nikole Koje (foto)

Autor:

05.12.2023 17:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Supruga Nikole Koje je lepotica bez premca, godine joj ništa ne mogu



Mnoge javne ličnosti tvrde da je danas praktično nemoguće sačuvati privatnost, ali je Nikola Kojo ličnim primerom dokazao da je i to moguće. 

Porodica slavnog glumca retko se pojavljuje u javnosti, a zajedničke fotografije je gotovo nemoguće naći. Ipak, supruga Nikole Koja sa kojom je već 16. godina u braku ne prestaje da intrigira domaću javnost. 

Ata Images

Naime, Nikola i Aleksandra su se prvi put zajedno pojavili u javnosti na premijeri filma „Crni Gruja i kamen mudrosti“ u januaru 2007. godine.

Pročitajte Ovde je pronašao mir - Zavirite u prelepu vikendicu Nikole Koja u selu Rogača (foto)

Za upućene je to značilo i kraj njegove desetogodišnje romanse sa stomatološkinjom Olgom Popović kojoj je nakon raskida, navodno, ostavio stan u kome su zajedno živeli. 

Lepa Aleksandra je, kako su u to vreme pisali domaći mediji, glumcu promenila život iz korena, a njena lepota i činjenica da je od Nikole mlađa čak 12 godina nikome nisu promakle.

Supruga Nikole Koja iza sebe ima uspešnu manekensku karijeru, a publika je imala priliku da je vidi u spotu Zdravka Čolića za pesmu „Moja draga“.

Na pisti je nosila komade svetskih brendova, ali onda se povukla iz javnosti i posvetila porodici.

Nikola i Aleksandra su sudbonosno „da” izgovorili posle osam meseci zabavljanja, a skromno venčanje održano je u Beogradu. U braku su dobili troje zlatne dece. 

Supruga Nikole Koje nestvarno je lepa

Supruga Nikole Koje se pojavi tek na nekom svečanom događaju kao što je to bila premijera filma „Stado“, u kome proslavljeni glumac ne samo da je imao jednu od glavnih rola već je prvi put bio reditelj.

Bračni partneri su se pojavili držeći se za ruke, a fotografi su nastojali da ih što bolje „islikaju“, jer se znalo da se takva prilika neće skoro ponoviti.

Boško Karanović

 

Sudeći po fotografijama koje su tada nastale, supruga Nikole Koje ostala je podjednako lepa kao u vreme kada je harala modnim pistama. 

 

Komentari. (0)

Loading