Ivana Legin

Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato: Pogledajte kako danas izgleda neodoljiva devojčica iz Čoline pesme (foto)

Autor:

18.10.2023 11:23

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Izgled Ivane Legin na meti komentara



Pre više od tri decenije Zdravko Čolić otpevao je „Čaje šukarije“, a sa preslatkom devojčicom koja je sa njim radila na pesmi ceo region je pevao stihove „Ja se zovem Ivana, a tata me zove zlato“.

Ata Images

 

Neodoljiva devojčica koja je svoj pečat dala ovoj neverovatnoj numeri danas živi potpuno drugačijim životom, a izgled Ivane Legin naišao je mahom na pozitivne komentare. 

Pročitajte Jedan slavni pevač, a drugi... Da li ste znali da je ovo rođeni brat Zdravka Čolića? (foto)

Iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, Ivana se preselila u Australiju gde i danas živi i radi. Staru profesiju ostavila je po strani, a danas se bavi režijom, produkcijom i marketingom.

Oprobala se i kao glumica, a njene uloge, kako je jednom prilikom otkrila, bile su amaterskog tipa. Svojevremeno je iskusila izbeglički život koji je ostavio ožiljke na njenoj duši.

Bez obzira na nedaće sa kojima se suočila nekadašnja pevačica izgradila je svoj put i sada je, kaže, jača nego ikada.

Pročitajte Brzo je otišlo u zaborav - Umetničko ime Zdravka Čolića na početku karijere bilo je ovo

Život živi punim plućima, a neizmerno joj je drago što je sa 33. godine iskusila stvari koje mnogi ne dožive čitavog života. 

 

 

Iako Ivana Legin više ne izgleda isto, moramo priznati da je ona danas prelepa žena čija lepota, vaspitanje i  harizma mogu da zavrte pamet svakom muškarcu. 

Komentari. (0)

Loading