Nikola Kojo

Preslatka Ana: Nikola Kojo ćerkina je najveća podrška, neverovatno je talentovana

Autor:

22.03.2024 15:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ćerka Nikole Koje je neverovatno talentovana



Mnoge javne ličnosti tvrde da je danas praktično nemoguće sačuvati privatnost, ali je Nikola Kojo ličnim primerom dokazao da je i to moguće. 

Iako članove porodice ne voli javno da eksponira, glumac nije odoleo iskušenju, a zahvaljujući video-snimku koji je svojevremeno podelio na Instagramu, uverili smo se da je ćerka Nikole Koje lepotica bez premca. 

Ata Images

 

Naime, posle osam meseci zabavljanja Nikola Kojo zarekao se na večnu vernost svojoj izabranici Aleksandri, a skromno venčanje održano je u Beogradu.

U braku su dobili troje zlatne dece. 

Pročitajte Ostavio stomatološkinju, pa oženio 12 godina mlađu manekenku - Ova prelepa dama je supruga Nikole Koje (foto)

Najstarija ćerka Nikole Koje zove se Ana, dok imena bliznakinja koje je dobio 2013. godine nije želeo javno da otkriva, a za to je imao dobar razlog. 

Imena bliznakinja ne želim da objavljujem jer one rođenjem nisu osuđene da budu javne ličnosti - rekao je svojevremeno za domaće medije. 

Ipak, ćerka Nikole Koje našla se pod budnim okom javnosti pre tri godine kada je ponosni otac na svom Instagram nalogu podelio video-snimak na kojem zajedno pevaju Bajaginu pesmu „Lepa Janja”.

Tom prilikom glumac je napomenuo da bi devojčica, ako bude vredno radila, jednog dana mogla da se bavi pevanjem, a mnogi su zaključili da Ana likom neverovatno podseća na tatu. 

A kako je muzički performans Nikole i Ane izgledao, možete pogledati na njegovom Instagram nalogu

Komentari. (0)

Loading