Nikola Kojo

Ovde je pronašao mir: Zavirite u prelepu vikendicu Nikole Koja u selu Rogača (foto)

Autor:

05.07.2023 21:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Vikendica Nikole Koja daleko od gradske vreve i radoznalih pogleda



Nikola Kojo koji se pre nekoliko dana suočio sa velikom porodičnom tragedijom kada mu je nastradao brat Vladimir čitav život proveo je u Beogradu. 

ATA Images

 

Iako je porodično gnezdo svio na Vračaru, glumac je svojevremeno pazario imanje nadomak Sopota, a vikendica Nikole Koja u selu Rogača njegovo je utočište. 

Pročitajte Neka bolja i lepša vremena - Nikola Kojo objavio sliku zbog koje se i najsnažniji zagrcnu

Tokom letnjih dana Nikola sa suprugom Aleksandrom i ćerkama vreme provodi u prelepoj vikendici koju je uredio baš po svom ukusu. 

 

 

Prekrasna kućica, izrađena od prirodnih materijala njegova je oaza mira i beg od gradske vreve, a pogled polja pšenince i kukuruzišta, kao i drvored koji leti pravi ozbiljnu hladovinu oduzimaju dah. 

Pročitajte Glumac potpuno promenio izgled - Nikola Kojo sada liči na legendarnog pevača (foto)

– Moja svojevrsna komuna u Sopotu. Moja budućnost – napisao je glumac ispod fotografije na Fejsbuku zahvaljujući kojoj smo saznali kako vikendica Nikole Koje izgleda.

 

 

Kojo je u dvorištu, kako su svojevremeno pisali domaći mediji, napravio bazen u kojem se cela porodica baškari i opušta, a budući da je ljubitelj sporta na imanju se našao i džak za boksovanje na kojem trenira. 

 

 

Vikendica Nikole Koja skrivena je od radoznalih pogleda, a glumac često ističe da se na imanju čuje samo cvrkut ptica što je i presudilo da kupi ovo velelepno zdanje.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading