Marija i Jovan

Nova oaza za proširenu porodicu: Marija Mikić se sa verenikom seli u kuću iz snova!

Autor:

02.03.2023 21:15

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Kuća Marije Mikić i Jovana Pantića pravo je porodično gnezdo, a skladni par dugo i pažljivo je birao lokacijuMarija Mikić i njen verenik Jovan Pantić nedavno su postali roditelji devojčice Đurđe, a ubrzo potom saznali su da je pevačica ponovo u blagoslovenom stanju. Budući da će kroz nekoliko meseci u njihovu porodicu stići sin, Marija i Jovan su odlučili da kupe kuću koja će biti idealna za veću porodicu, prenosi Pink.rs.

Pročitajte Trudna Marija Mikić šokira - Svadba je otkazana

Jovanka Bojković

 

Prema pisanju pomenutog medija, skladni par nije štedeo, te je za svoj dom izdvojio nešto manje od pola miliona evra. Pevačica i njen izabranik želeli su oazu mira daleko od gradske gužve, pa je pri odabiru nekretnine lokacija bila presudna. Naime, oni su pazarili kuću nedaleko od Bežanijske kose u kojoj će svojim mališanima uživati u svemu što im je potrebno.

Pročitajte Trudna Marija Mikić ekskluzivno za Gloriju - Prvi put o imenu sina i čarima roditeljstva

Jovanka Bojković

 

Kuća za koju su se Marija i Jovan odlučili je veličine skoro 200 kvadrata iz jednog nivoa, u američkom je stilu koju su dugo i pažljivo birali kako bi potpuno odgovarala potrebama njihove porodice, te ne sumnjamo da su napravili pravi izbor. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading