Marija Mikić

Samo što se ne porodi: Marija Mikić u devetom mesecu iznenadila, da li je moguće da jedna trudnica ovako izgleda (foto)

Autor:

18.04.2023 13:45

Foto:

Foto:

Trudna Marija Mikić oduševila fotografijama, svi kažu da blista



Samo mesec i po dana pošto je na svet donela ćerku Đurđu, Marija Mikić saznala je da je ponovo ostala u drugom stanju, a u intervjuu za Gloriju otkrila je kako će odabrati ime za sina.

Pročitajte Trudna Marija Mikić šokira - Svadba je otkazana

Jovanka Bojković

 

- Čekamo da se rodi. Sva imena koja su mi lepa već su široko rasprostranjena, a ne bih volela da se sutra kada budem dozivala sina u parku okrene četvoro-petoro dece.

Uvek sam se smejala ljudima koji su govorili da ne znaju kako će im se zvati dete, a sada sam u istoj situaciji. Mislim da ime treba da dođe samo od sebe, baš kao što je i Đurđa bila odmah Đurđa - rekla je tada Marija.

Pročitajte Nova oaza za proširenu porodicu - Marija Mikić se sa verenikom seli u kuću iz snova!

Jovanka Bojković

 

Pevačica i njen suprug Jovan sa nestrpljenjem iščekuju prinovu dok uživaju sa malenom Đurđom i Jovanovim sinom iz prvog braka.

Srećna porodica zajedno je provela uskršnje praznike kada je prelepa trudnica iskoristila priliku da ovekoveči idilični trenutak iz porodičnog doma.

Pročitajte Pevala sam dok sam osećala da mogu - Marija Mikić se oprostila od publike

Instagram

 

Marija i Jovan su sa naslednicom odmarali u svom dvorištu, odakle je buduća mama podelila set prelepih fotografija.

Pročitajte Zapalila Rumu - Marija Mikić u poodmakloj trudnoći pevala na slavlju Đokovića, stric Novak najveseliji (video)

Instagram

 

"Morala sam da obeležim ovaj ulazak u 37. nedelju trudnoće i da ne bude posle da ja nisam rekla, mislim da beba stiže brzo, a mamin osećaj retko kad prevari", napisala je Marija na Instagramu.

Instagram

 

Iako je ušla u deveti mesec, Marija se minimalno ugojila, a ono što su svi komentarisali je da joj drugo stanje prelepo stoji. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading