Marija Mikić

Beba samo što nije: Marija Mikić hitno primljena u porodilište

Autor:

04.05.2023 11:57

Foto:

Foto:

Trudna Marija Mikić primljena u porodilište, beba samo što nije



Trudna Marija Mikić danas je primljena u porodilište GAK u Višegradskoj, i svakog trenutka se može očekivati porođaj, prenosi Blic. 

Naime, pevačica i njen suprug nedavno su dobili ćerkicu Đurđu, a uskoro će se po drugi put ostvariti kao rodtilelji.

Pročitajte Samo što se ne porodi - Marija Mikić u devetom mesecu iznenadila, da li je moguće da jedna trudnica ovako izgleda (foto)

Instagram

 

- Istina je da je Marija primljena u porodilište. Ona se oseća dobro, sve je u najboljem redu i sa njom i sa njenim sinom, koji uskoro stiže - istakao je izvor.

U porodičnom domu koji su trudna Marija Mikić i njen suprug nedavno pazarili, sve je spremno za dolazak sina kome još nisu odabrali ime.

Pročitajte Trudna Marija Mikić ekskluzivno za Gloriju - Prvi put o imenu sina i čarima roditeljstva

Instagram

 

- Kada smo se odlučili na ovaj korak, bili smo svesni da to neće moći da se završi brzo i da će nam trebati puno strpljenja, ali smo na to bili spremni. Najbitnije nam je bilo da pronađemo mesto koje ćemo moći da zovemo svojim domom

Pročitajte Trudna Marija Mikić šokira - Svadba je otkazana

Jovanka Bojković

 

Sad nam sledi period selidbe i adaptacije na novi prostor, ali i uređenje kuće, čemu se najviše radujem jer u tome zaista uživam i već imam neke ideje kako će sve izgledati.

Svesna sam da će mi sve to biti teže sada, s obzirom na to da treba da se porodim za dva i po meseca, ali Bože moj, sve su to slatke muke - istakla je za 24sedam.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading