Marija Mikić

Srećna porodica: Marija Mikić u pratnji supruga napustila porodilište, prve fotografije

Autor:

08.05.2023 14:45

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Pevačica Marija Mikić napustila je porodilište i sa tek rođenim sinom i suprugom uputila se put porodičnog doma



Marija Mikić danas je nasrećnija žena na svetu. Pevačica se pre nekoliko dana porodila i na svet donela dečaka, kome su ona i njen suprug dali ime Milija

Kako su mama i beba prošli sve testove i pokupili najbolje ocene u porodilišu, vreme za odlazak u porodični dom

Pročitajte Sine moj - Marija Mikić pokazala tek rođenog naslednika, zar nije neodoljiv (foto)

ATA Images

 

Marija je u pratnji voljenog supruga Jovana Pantića napustila porodilište, a osmeh na njenom licu nije krio sreću što će konačno biti sa svojom decom na okupu. 

ATA Images

 

- Super sam. Jedva sam čekala da krenemo kući. Porođaj je prošao odlično, hoću da se zahvalim osoblju. Tek sad kreće žurka. Milija liči na mene. Bar ću ja tako da pričam. Nisam razmišljala ni o kakvom slavlju. Uskoro je Đurđin prvi rođendan.

Bitno mi je da smo živi i zdravi. Hoću da budem sa svojom decom i da popijem kaficu. Muž i ja smo zajedno birali ime za sina. Nismo pogrešili. On je toliko mio da ne znam da li sam ga ja rodila - rekla je pevačica za Blic i dodala: 

ATA Images

 

- Savetovali su nas stariji da ćerkici kupimo poklon, da joj donesemo i kažemo da je to od bate. Bojim se da ga ne udari, ali ona je mnogo mala, pa mislim da će njih dvoje biti kao blizanci. Drugi porođaj mi je teže pao, jer sam znala šta me čeka. Beba je mala 2500 g ima.

Pevačica Marija Mikić sa suprugom već ima ćerku Đurđu, dok on iz prvog braka ima sina.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading