Marija Mikić

Ogromna radost: Porodila se Marija Mikić, stigao sin, nosi staro srpsko ime (foto)

Autor:

04.05.2023 15:14

Foto:

Foto:

Porodila se Marija Mikić, beba je dobila prelepo ime



Porodila se Marija Mikić, vest je koja je obradovala domaću javnost!

Pevačica je danas primljena u GAK u Višegradskoj gde je na svet donela zdravog dečaka koji je dobio ime Milija. Porođaj je prošao u najboljem redu, a mama i beba se osećaju dobro, piše Kurir.

Pročitajte Zapalila Rumu - Marija Mikić u poodmakloj trudnoći pevala na slavlju Đokovića, stric Novak najveseliji (video)

Instagram

 

"Postao sam otac još jednog dečaka! Hvala ti hrabra moja. Hvala ti nasmejana moja. Hvala ti dobra moja. Hvala ti posebna moja. Hvala ti devojčice moja. Hvala ti ljubavi moja. Hvala ti Marija moja. Hvala ti što su ti deca i porodica ispred svega. 

Pročitajte Nova oaza za proširenu porodicu - Marija Mikić se sa verenikom seli u kuću iz snova!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Pantic (@jokarica89)

Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja, a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj! Starimo! Volim te", napisao je Marijin izabranik Jovan Pantić na svom Instagram nalogu, pa dodao:

"Zbog jučerašnje tragedije koja je zadesila našu Srbiju, i poštovanja prema deci i porodicama koje su doživele sinoćnu tragediju, nemam snage za bilo kakvo slavlje kako je to inače planirano, već ćemo obeležiti u krugu najuže porodice. Hvala na razumevanju".

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading