Marija Mikić

Sine moj: Marija Mikić pokazala tek rođenog naslednika, zar nije neodoljiv (foto)

Autor:

05.05.2023 11:15

Foto: Miomir Milić

Foto: Miomir Milić

Sin Marije Mikić dobio je ime Milija, a sada je ponosna mama pokazala naslednika



Pevačica Marija Mikić juče se porodila i na svet donela sina. Dečak je dobio ime Milija, a ponosna mama se već danas oglasila na Instagramu gde je podelila fotografiju sa svojim sinom i uputila mu niz emotivnih reči.

Pročitajte Zapalila Rumu - Marija Mikić u poodmakloj trudnoći pevala na slavlju Đokovića, stric Novak najveseliji (video)

Instagram

 

"Sine moj! Zahvalna sam bila Bogu svakoga dana na svemu što mi je u životu pruženo. Nisam ni slutila da si ti taj poslednji deo slagalice da slika bude cela. Sada stvarno imam SVE!

Obećavam, obećavam, obećavam da ću te čuvati od svega, pričati sa tobom stalno i biti ti najbolja drugarica!

Pročitajte Nova oaza za proširenu porodicu - Marija Mikić se sa verenikom seli u kuću iz snova!

 

 

Pitaju me kakav si, a ti si baš onakav kakav ti ime kaže - MIO! Moj mali Milija, Milija Pantić.

A tebi snago moja, hvala ti što si maloj Mari ostvario sve o čemu je davno maštala! Volim te!!!", napisala je pevačica, a mnogi su se složili da je sin Marije Mikić neodoljiv.

Pročitajte Trudna Marija Mikić šokira - Svadba je otkazana

Instagram

 

Podsetimo, Marija i njen verenik Jovan roditelji su devojčice Đurđe, a ubrzo pošto je njihova ćerka došla na svet saznali su da će porodica dobiti još jednog člana.

Sin Marije Mikić iščekivan je sa nestrpljenjem, a pevačica je u intervjuu za Gloriju jednom prilikom otkrila kako će odabrati ime za njega.

Pročitajte Nikada ga nismo videli - Sin Ane Brnabić prvi put pred kamerama, plavokosi Igor ukrao mami šou u Skupštini FOTO

Jovanka Bojković

 

- Čekamo da se rodi. Sva imena koja su mi lepa već su široko rasprostranjena, a ne bih volela da se sutra kada budem dozivala sina u parku okrene četvoro-petoro dece.

Uvek sam se smejala ljudima koji su govorili da ne znaju kako će im se zvati dete, a sada sam u istoj situaciji. Mislim da ime treba da dođe samo od sebe, baš kao što je i Đurđa bila odmah Đurđa.

Inače, Jovan već ima jednog sina iz prvog braka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading