Bezuslovna ljubav

Zbog nje život Nikole Koja potpuno se promenio - Ova žena ukrala je srce popularnog glumca! (foto)

Autor:

10.03.2021 13:50

Foto:

Foto:

Nikola Kojo - žena koja je uspela da osvojio beogradskog zavodnika njegov život u potpunosti je promenila. Sudbonosni susret desio se pre mnogo godina, a Nikola tada nije ni slutio da je upravo ona žena njegovog života.



Nikola Kojo prisutan je na domaćoj sceni skoro četiri decenije, iza sebe ima neverovatnu karijeru kojom retko ko može da se pohvali, ipak, kako je i sam mnogo puta istakao, najvažnija životna uloga za njega je uloga oca, te supruga.

Nikola Kojo - žena koja je očarala glumca 

Poznato je da Kojo detalje o svom privatnom životu ne iznosi u javnost. O svojoj porodici retko kada priča, a i kada se odluči na takav potez uglavnom je izuzetno oprezan i odmeren. Igrom sudbine, zbog statusa koji uživa, određeni detalji iz njegovog života ipak su poznati široj javnosti. 

Pročitajte i Glumac potpuno promenio izgled: Nikola Kojo sada liči na legendarnog pevača (foto)

Ataimages

 

Supruga Nikole Koja ne pojavljuje se u javnosti, svoj život vodi daleko od radoznalih očiju javnosti. Međutim, kako uživa titulu supruge jednog od najboljih domaćih glumaca, neminovno je da se kad kad njeno ime ipak pojavi u novinskim napisima.

Aleksandra Đurić, bivša manekenka, pre nego što je upoznala Nikolu uspešno se bavila modelingom. Samouvereno je koračala svetskim pistama i sa mnogo uspeha nosila kreacije najvećih svetskih brendova. Ipak, sudbina je htela drugačije, a Aleksandra se nakon odluke da svoje životno putovanje nastavi kraj Nikole potpuno povukla iz sveta mode. 

Domaća javnost seća se Aleksandre iz spota Zdravka Čolića za pesmu 'Moja draga', tada je dugom zlatnom kosom, kojoj je i danas verna, mnoge pripadnike snažnijeg pola očarala.

Pročitajte i Nikola Kojo: Sve o selidbi u Sloveniju

Najveća životna uloga - uloga roditelja

Sada je brižna mama i voljena supruga, svoju ljubav pomenuti par krunisao je sa tri predivne ćerke, Anom i bliznakinjama, čija imena nikada nisu otkrili javnosti. 

Nedavno je Nikola Kojo domaćim medijima otkrio da li strahuje zbog vremena u kojem danas raste omladina.

- Sigurno da strahujem, kao i svi, od neke neizvesnosti koju nosi ovaj kapitalizam u kojima neki stare, a neki rastu. Generalno, teška su vremena, tako da čovek zaista ima puno razloga za brigu. S druge strane, treba se radovati životu, treba decu učiti da se ne plaše ničega, a sve mi se više čini da i odrasle treba učiti da se ne plaše ničega - kaže Kojo, a prenosi Kurir.

Uloga roditelja izuzetno je zahtevna, a Kojo otkriva kako se nosi sa najodgovornijom ulogom u životu.

- Tačna je ona stara izreka: Što veća deca, veći problemi. To je najveća i najodgovornija uloga u životu. Čovek jednostavno u toj bezuslovnoj ljubavi mora da voli i poštuje decu više od sebe. To je nekako prirodno - smatra Kojo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Jelena

11.03.2021 22:24

Koja crna svetska manekenka, vi ste našto pobrkali?! Imala je priliku da radi za "Ellit", modnu agenciju, kada je imala 15 godina( ako ne i 13), a nije , jer se odlučila za školovanje( jedino možda kasnije, a kome trebaju matore manekenke?!) Sa ženom sam išla u odeljenje i bila je 2x krupnija nego sad, debela baš. Loš djak, mada dobra osoba i slatka, draga. Izbegla iz Sarajeva, roditelji ostali tamo, nije joj baš bilo do školskog uspeha.