Glumac potpuno promenio izgled: Nikola Kojo sada liči na legendarnog pevača (foto)

Autor:

20.07.2020 11:53

Foto:

Foto:



Zavidna transformacija...

 

Glumac Nikola Kojo potpuno je promenio izgled. On je svojom objavom na društvenoj mreži Instagram pokazao publici svoj imidž i novu kilažu. Fanovi su mu uputili brojne pohvale na račun fizičke promene, dok je Kojo sam sebe uporedio sa legendarnim Fredijem Merkjurijem pozirajući u beloj potkošulji, naočarima, tregerima i uvek aktuelnim brkovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by nikola kojo (@nikola_kojo_pravi) on Jul 17, 2020 at 1:10pm PDT


- Veliki Fredi je rođen istog datuma kad i ja. Ali ova slika nema veze sa tim. Ovo je Zastavnik Žegar u seriji "Dnevnik velikog Perice", u režiji Vinka Brešana, takođe velikog - napisao je on aludirajući na sličnost između sebe i pokojnog Fredija Merkjurija.

Pevačica Tijana Dapčević mu je fotografiju prokomentarisala vrlo pozitivno:

- Juuuuu, al' si mršo mršavi, zadovoljna sam!

Podsetimo, nedavno se Kojo našao u centru medijske pažnje zbog glasine da sa porodicom planira da se preseli u Sloveniju. On je za jedan regionalni portal čak izjavio da ne želi da mu deca odrastaju u crnoj rupi kakvom smatra Srbiju.

– Otkriću vam da se spremam da se iselim odavde, iako imam 52 godine, a o destinaciji još uvek ne mogu da govorim. Ne mislim da starost provedem ovde, niti da moja deca odrastaju u jednoj ovakvoj crnoj rupi koja guta svoje ljude. Okidač je sve ovo ludilo, odnosno bezakonje, anarhija, sve ovo što pričamo o političarima koji nam uzimaju iz tanjira, govoreći da su oni nama nešto stvorili – najavio je tada glumac svoj odlazak iz Srbije.

Ipak, Nikola Kojo je demantovao nedavnu vest o selidbi izjavom da su u pitanju samo gradske priče.

goran.anicic

Autor