Bogdan Dugalić

To je pravo bogatstvo: Sin Nebojše Dugalića učinio oca ponosnim

Autor:

29.11.2023 16:25

Foto:

Foto:

Sin Nebojše Dugalića glumčev je najveći ponos



Popularni dramski umetnik Nebojša Dugalić više od dve decenije uživa u skladnom braku sa suprugom Draganom koja mu je podarila petoro dece: Janu, Vidana, Bogdana, Kalina i Ilinu.

Glumac nikada nije krio da su naslednici njegov najveći ponos, a sin Nebojše Dugalića Bogdan danas ga je posebno učinio ponosnim.

Jakov Simović

 

Naime, Bogdan je od roditelja nasledio talenat za umetnost i danas je uspešan pijanista. Kako je odmalena pokazivao sklonost ka muzici, sada je postao broj jedan u svojoj branši, čime se otac odmah pohvalio na Instagramu.

Pročitajte Dve decenije traje njihova bajka - Ova prelepa glumica je Nebojši Dugaliću rodila petoro dece (foto)

„Podela lepih vesti! Bogdan Dugalić osvojio je prvo mesto na takmičenju u Valdarnu u Italiji! Hvala svima na podršci i na učešću u radosti”, napisao je glumac u opisu fotografije, nakon čega je usledilo mnoštvo čestitki.

 

 

Inače, sin Nebojše Dugalića prošle godine bio je na drugom mestu na prestižnom međunarodnom takmičenju pijanista „Maj Lind“ u Helsinkiju, čime se glumac tada takođe pohvalio.

Podsetimo, supruga Nebojše Dugalića takođe se bavila glumom, ali je karijeru ostavila po strani kako bi se posvetila deci.

Pročitajte Voli devedesete - Ovakvog ga još nismo videli

Glumac je jednom prilikom izjavio da je njegova izabranica njegov najveći kritičar.

- Moja supruga je koleginica, ali ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može bolje da se uradi. 

Instagram

 

Dopada joj se uglavnom ono što sam radio u poslednje vreme, poput „Državnog službenika", „Žigosanih u reketu". Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama kako ne bismo dosadili sami sebi.

Komentari. (0)

Loading