Nebojša Dugalić

Niko ponosniji od Nebojše Dugalića, glumac ne krije suze radosnice, čestitamo!

Autor:

10.04.2024 08:26

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Sin Nebojše Dugalića niže uspeh za uspehom, glumac ne krije koliko je ponosan



Nebojša Dugalić uvek se trudio da u javnosti govori isključivo o poslu i ulogama u kojima briljira, dok je privatni život vešto krio od očiju medija.

Ono što znamo jeste da je u skladnom braku sa suprugom Draganom više od dve decenije, da imaju petoro dece i da je najstariji sin Nebojše Dugalića, Bogdan, umetnički dar nasledio od roditelja.

Jakov Simović

 

Naime Dugalićev naslednik danas je uspešan mladi pijanista. Kako je odmalena pokazivao sklonost ka muzici, sada je postao broj jedan u svojoj branši, čime se ponosni otac neretko hvali na Instagramu.

Juče je dramski umetnik objavio da će njegov najstariji mezimac ove godine predstavljati Srbiju na evrovizijskom takmičenju za mlade muzičare koje će se održati u Norveškoj.

Sin Nebojše Dugalića već sada je veoma cenjen u svojoj branši

Čestitke i pohvale na Bogdanov račun ne prestaju da pristižu, a Nebojša ne krije koliko ga svih petoro naslednika čine ponosnim i srećnim jer su izrasli u divne, plemenite, pametne i uspešne ljude.

 

 

Inače, sin Nebojše Dugalića pre dve godine bio je na drugom mestu na prestižnom međunarodnom takmičenju pijanista „Maj Lind“ u Helsinkiju, čime se glumac tada takođe pohvalio.

Pročitajte Dve decenije traje njihova bajka - Ova prelepa glumica je Nebojši Dugaliću rodila petoro dece (foto)

Ima li veće sreće nego kada vas dete nadmaši u uspehu i učini vas najponosnijim? Tada znate da ste uradili pravi posao, a legendarni glumac ih ima petoro da se ponosi njima.

Komentari. (0)

Loading