Nebojša Dugalić

Ima li veće sreće? Nebojši Dugaliću sin Bogdan saopštio najlepše vesti, čestitamo! (video)

Autor:

16.12.2023 19:58

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Sin Nebojše Dugalića ponovo je oca učinio najponosnijim



Nebojša Dugalić otac je petoro dece kojima je zajedno sa svojom suprugom veoma posvećen. U braku sa suprugom Draganom dobio je Janu, Bogdana, Kalina, Ilinu i Vidana.

Ipak, najstariji sin Nebojše Dugalića preti da već u mladosti nadmaši uspehe slavnog oca, pošto je u svom poslu jedan od najboljih.

Boško Karanović

 

Mnogi ne znaju da je glumčeva supruga ujedno i njegova koleginica i najveći kritičar koja je karijeru ostavila po strani kako bi se posvetila odgajanju dece.

Bogdan je očigledno od roditelja nasledio talenat za umetnost i danas je uspešan pijanista. Kako je odmalena pokazivao sklonost ka muzici, sada je postao broj jedan u svojoj branši, čime se otac odmah pohvalio na "Instagramu".

Sin Nebojše Dugalića niže uspeh za uspehom

- Podela lepih vesti, drugi deo: Bogdan Dugalić osvojio je prvu nagradu, nagradu publike i laureat na Međunarodnom takmičenju „Isidor Bajić" u Novom Sadu! Hvala svima na učešću u radosti! - napisao je glumac objavivši snimak uručenja nagrade njegovom mezimcu.

Inače, sin Nebojše Dugalića prošle godine bio je na drugom mestu na prestižnom međunarodnom takmičenju pijanista „Maj Lind“ u Helsinkiju, čime se glumac tada takođe pohvalio.

Pročitajte Dve decenije traje njihova bajka - Ova prelepa glumica je Nebojši Dugaliću rodila petoro dece (foto)

Ima li veće sreće nego kada vas dete nadmaši u uspehu i učini vas najponosnijim? Tada znate da ste uradili pravi posao, a legendarni glumac ih ima petoro da se ponosi njima.

Bravo, Bogdane!

Komentari. (0)

Loading