Leontina i Filip

Bogata i moćna: Jedna od najpoznatijih Srpkinja bila je kuma Leontine Vukomanović na venčanju

Autor:

24.11.2023 13:45

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Kuma Leontine Vukomanović svima je dobro poznata



Leontina Vukomanović iza sebe ima brak sa Filipom Patom. Oni su sudbonosno „da" izgovorili 2009. godine, a razišli su se 2013. godine. 

Poznato je da je venčanje bilo za pamćenje, a par je u braku dobio ćerku Luciju, međutim, malo ko zna da je kuma Leontine Vukomanović jedna od najmoćnijih Srpkinja Milica Mitrović.

Ata Images

 

Par je nakon razvoda ostao u dobrim odnosima i zajedno odgajaju svoju ćerku. Leontina od tada nije govorila o svom privatnom životu, a Filip je ponovo pronašao ljubav sa Mašom koja mu je rodila dete.

Pročitajte 20 kilograma manje bez dijete? Leontina je izbacila ove namirnice iz ishrane i prepolovila se

Kuma Leontine Vukomanović bila je na crkvenom venčanju

Venčanje Leontine i Filipa Pata svojevremeno je privuklo dosta pažnje. Mlada je blistala u bajkovitoj venčanici, dok je mladoženja izabrao smelu kombinaciju bele i crne. 

Sudobnosno da su izgovorili jedno drugom u Crkvi Svete Petke, piše Blic.

Instagram

 

‒ Nisam htela da se doterujem u salonu, više mi je prijalo da to bude u opuštenoj atmosferi. Ćerke Milice i Željka Mitrovića ponudile su da mi pomognu.

U njihovom kutku za igranje, smeštenom u potkrovlju porodične vile, obavila sam neohodne pripreme. Kumice su neprestano bile uz mene.

Za tako bitan dan nisam htela da koristim usluge profesionalnih šminkera, već sam se sama našminkala ‒ ispričala je svojevremeno Leontina.

Komentari. (0)

Loading