Veljko Ražnatović

Veljko Ražnatović trpeo nesnosne bolove, povreda ga umalo koštala karijere

Autor:

07.11.2023 17:03

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Povreda Veljka Ražnatovića nije bila naivna, sportista otkrio sve detalje



Sin Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana godinama gradi uspešnu karijeru. Njegovi boks mečevi privlače veliku pažnju javnosti, a na svom putu mladi sportista ima bezrezervnu podršku porodice.

Međutim, povreda Veljka Ražnatovića pre izvesnog vremena je zabrinula sve, a najviše mladog boksera koji je smatrao da će ga nesnosni bolovi sputavati u daljoj karijeri. 

ATA Images

 

Ipak, zahvaljujući poznatom fizioterapeutu i terapijama kojima se podvrgao, povreda Veljka Ražnatovića uspešno je sanirana. 

Pročitajte Mučili su ga i maltretirali - Veljko Ražnatović proživeo pravu agoniju, Ceca nije uspela da mu pomogne

- Nakon povrede ruke nisam mogao da stegnem pesnicu. Ja se sada u to ne razumem toliko, ali jako su mi bile otekle ruke.

Mislio sam da sam nešto slomio, da se dogodilo nešto zbog čega ću morati ne baš da prestanem da se bavim ovim poslom, ali nešto što bi me sputavalo u daljoj karijeri. 

 

 

Kada sam obratio Žanu, on mi je prepisao dve terapije koje traju manje od 5 minuta. Za kratko vreme anulirao mi je svu bol i vratio pun pokret. Terapija nije bila naporna, ali je bila malkice bolna.

Pročitajte Fotografija Cece Ražnatović privukla pažnju javnosti, ko je dasa sa šeširom?

Povreda Veljka Ražnatovića ostala je u prošlosti, a nakon oporavka Cecin sin nastavio je da niže pobede i da se bavi sportom koji je od malih nogu njegova velika ljubav. 

Komentari. (0)

Loading