Ceca Ražnatović

On je krivac za njen osmeh: Cecina fotografija govori više od reči

Autor:

02.11.2023 20:40

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Fotografija Cece Ražnatović privukla dosta pažnje



Jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović ima obožavaoce širom regiona, a vrlo je aktivna i na društvenim mrežama gde je prati milion ljudi.

Pevačica sa svojim fanovima svakodnevno deli trenutke iz privatnog života, ali i atmosferu sa koncerata, nastupa, kao i pripreme za snimanja i slično.

Ipak, njeni obožavaoci najviše vole kada sa njima podeli privatne momente, te je iz tog razloga stara fotografija Cece Ražnatović privukla dosta pažnje i raznežila mnoge.

Ata Images

 

Naime, ona je u krilu držala svog sina Veljka koji je najvažniji muškarac u njenom životu. Poznato je da je Ceca porodična žena i posvećena majka, pa često deli slike sa svojim najmilijima.

Pročitajte Ceca Ražnatović ponovo u centru pažnje, da li joj ovakav stajling priliči?

Ova fotografija jedna je od onih koju njeni fanovi veoma vole da vide, pa je usledilo mnogo pozitivnih komentara.

Instagram

 

Osim naslednika Veljka i Anastasije folk diva voli da pokaže pratiocima kako u slobodno vreme uživa sa unucima Željkom i Krstanom koji uvek osvoje najviše simpatija.

– Moja deca su odrasla uz moju karijeru i moj način života. Znaju šta se može šta ne može. Znaju šta je za javnost, šta nije.

Njima to nije prijalo, oni nisu birali život koji im je serviran. Veljko se pojavljuje samo kada treba da objavi meč, Anastasija se pojavljuje intenzivnije – istakla je pevačica svojevremeno.

Mnogi kažu da Cecin sin veoma podseća na pokojnog oca, ali karakter je nasledio od majke, te je na nju društven, otvoren, veseo i temperamentan.

Komentari. (0)

Loading