Sanja Marinković

Moćno i neobično u isto vreme: Sanja Marinković konačno otkrila, Strahinja je dobio ime po...

Autor:

26.10.2023 20:07

Foto:

Foto:

Sin Sanje Marinković ne voli javno da se eksponira



Sanja Marinković i Aleksandar Uhrin sudbonosno „da“ izgovorili su u limuzini, na putu od stana do aerodroma, odakle su otputovali na medeni mesec u Pariz. 

Nažalost, ljubav nije potrajala, te su 2020. godine odlučili da na svoj brak stave tačku. Posle razvoda ostali su u prijateljskim odnosima, a spona koja će ih zauvek vezivati je sin Strahinja

Srđan Bosnić

 

Sin Sanje Marinković u decembru će napuniti 16. godina, a ponosna mama je jednom prilikom otkrila po kome je njen naslednik dobio ime. 

Pročitajte Usporava starenje, ublažava ožiljke i čisti organizam - Sanja Marinković se kune u ovaj tretman

- Bila sam u trećem mesecu trudnoće i još nisam znala pol deteta, ali smo i Aleksandar i ja predosećali da ću roditi sina. 

Đuleta beskrajno volim, baš kao i njegovu muziku, i može se reći da je on zaslužan što smo dete nazvali Strahinja.

Naime, kada je pozvao džez muzičare da mu se pridruže na sceni, braću Nemanju i Strahinju Banovića, suprug i ja samo smo se pogledali i složili da je to pravo ime za našeg sina, a slaže se i uz prezime Uhrin, lepo zvuči - otkrila je svojevremeno voditeljka, a prenosi hellomagazin.rs.

Instagram

 

Sin Sanje Marinković stasao je u predivnog i kulturnog dečaka, a budući da voditeljka želi da mu obezbedi mirno i bezbrižno detinjstvo njegove fotografije na društvenim mrežama su prava retkost.

Komentari. (0)

Loading