Sanja Marinković

Srce mi je zaigralo: Sanja Marinković iskreno o udaji, za ljubav nikad nije kasno

Autor:

26.05.2023 17:30

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Partner Sanje Marinković enigma je za domaću javnost



Vest da se Sanja Marinković razvodi od Aleksandra Uhrina je te 2020. godine iznenadila domaću javnost. O razlozima koji su do toga doveli nije želela da govori, ali je istakla da tu odluku nije donela preko noći.

Srđan Bosnić

 

Iako joj je bračni brodolom teško pao, slavna voditeljka hrabro je nastavila dalje, a veru u ljubav za ceo život nije izgubila. 

- Jedna od mojih najvećih želja je brak za ceo život! Kada sam se venčavala zaista sam želela da to bude brak za ceo život. Nažalost, to nije jedna od stvari koju sam uspela da ostvarim, ali ima mnogo drugih zbog kojih se osećam lepo - kaže Sanja u emisiji Sceniranje, pa priznajte da za ljubav nikad nije kasno. 

- Nikad nije kasno, možda se to i desi. Dobro, ne mora to da bude baš brak, ali svakako neko emotivno partnerstvo. Svako od nas je gladan ljubavi - iskrena je voditeljka.

Pročitajte Sanja Marinković o teškom periodu - Sin nije primećivao da nešto nije u redu

Novi partner Sanje Marinković tema je o kojoj se neprestano priča i piše, a voditeljka otkriva da li u njenom životu trenutno postoji neki muškarac. 

- U ovom trenutku baš i nema nekoga, ali naravno da je bilo onih zbog kojih bi mi srce zaigralo, ali oni su meni samo u nekim trenucima činili život lepšim. Naravno da je lepo da imaš nekoga sa kim možeš da odeš na večeru i da razmeniš neka iskustva. Ali neko ko bi bio važan da dobije neko mesto u ovoj našoj priči, nažalost nema - kaže Marinkovićeva.

Dalibor Danilović

 

Voditeljka ističe da ni sama ne zna zbog čega ne može da nađe adekvatnog partnera, ali da joj muškarci često govore da ima visoke kriterijume. 

- Neki kažu da sam suviše zahtevna. Kad mi kažu 'uspešna žena, pa nije sa njom lako', ja dobijam ospice! Ja baš mislim da to nema nikakve veze. Mislim da je najvažnije da neko mora da ti bude tu negde kada je reč o ambicijama i o nekim željama. U krevetu treba on da bude prvi. To je bar moje mišljenje, a u svemu ostalom treba da smo jednaki, da bi se on osećao dobro - zaključila je.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading