Sanja Marinković

Osmeh ne skida sa lica, Sanja Marinković priznala: Imam simpatiju zbog koje...

Autor:

26.09.2023 20:39

Foto:

Foto:

Dečko Sanje Marinković enigma je za domaću javnostSanja Marinković sinonim je za ženu čija lepota, šarm i inteligencija mogu da zavrte pamet svakom muškarcu.

Ipak, posle razvoda od Aleksandra Uhrina, voditeljka svoju privatnost krije od radoznalih pogleda, a novi dečko Sanje Marinković je tema o kojoj se malo zna. 

Instagram

 

Gostujući u jednoj emisiji slavna voditeljka govorila je na temu ljubavi, a mnoge je zanimalo da li je novi dečko Sanje Marinković zaslužan za osmeh na njenom licu. 

Pročitajte Srce mi je zaigralo - Sanja Marinković iskreno o udaji, za ljubav nikad nije kasno

- Ljubavi uvek ima, samo je pitanje da li je jednosmerna ulica. Ja uvek imam neku simpatiju zbog čega tako ubrzano, plitko dišem i zbog koje se lepše smejem.

Uvek imam nekog, ali on ostane na nivou simpatije. Možda je problem u meni, jer nisam dovoljno opuštena, a možda je problem u drugoj strani, jer se on obeshrabri brzo.

Mnogo mi je smešnije kad mi u restoranu neko priđe i pita odmah čime se bavim. Ja im objasnim čime se bavim i da nekad imam po dva meseca odmora i oni odmah pomisle da sam učiteljica.

Pročitajte Sanja Marinković u najnežnijem zagrljaju, slika govori više od reči

U inostranstvu mnogo više prilaze, traže mi Instagram, ja uvek kažem bolje broj, jer mogu da ga blokiram - otkrila je Sanja u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Komentari. (0)

Loading