Sanja Marinković o teškom periodu: Sin nije primećivao da nešto nije u redu

Autor:

15.03.2022 22:55

Foto:

Foto:

Voditeljka Sanja Marinković otkrila je detalje teškog perioda za njenu porodicu



Voditeljka Sanja Marinković otkriva detalje privatnog života, posebno onog koji se odnosi na sina Strahinju (13) i njenog bivšeg supruga Aleksandra Uhrina

Međutim, svojevremeno je otkrila da je, kao i svima, roditeljstvo teža dužnost s pubertetlijom u kući.

Pročitajte i Poseban dan za Sanju Marinković - Posle deset godina konačno ovo

- Borimo se otkako je ušao u pubertet, ali moram da priznam da je vrlo poslušan. Voli školu, što je dobro. Vrlo je ambiciozan. Na sve ostale probleme, što se tiče nestašluka, sam spremna. Sigurno ću ga pratiti, ali je on za sada još mali za to - objanila je ranije voditeljka.

Dok su još bile sveže vesti o njenom razvodu, bilo je ipovoda da detaljno ispriča kako je njen naslednik prošao kroz tu epizodu.

Pročitajte i Sanja Marinković postavila nezgodno pitanje - Gosti i publika u suzama

- Mi smo to vrlo mudro odradili i Strahinja nije primećivao da nešto nije u redu. Sada vidim da je skroz normalno prihvatio taj razvod, ali naravno ne mogu da budem sigurna da će u budućnosti imati neke posledice. Upravo zato smo Aleksandar i ja zajedno prolazili sve kod psihologa i meni je mnogo značila ta pomoć. Pitala sam za svaki segment i šta ako Strahinja ovo kaže ili me pita ovo. Međutim, olakšavajuća okolnost je bila što ima dosta drugara kojima su takođe roditelji razvedeni, te mu nije mu bilo toliko čudno kad smo mu i mi predočili situaciju. Mi smo sve postepeno posložili i čekali trenutak kad smo svi psihički stabilno da tu zajednicu okončamo. Jednom prilikom sam rekla sinu "vidiš tvoj drugar je malo kod tate, malo kod mame, to ti je razvod". A on je rekao "a to je razvod, okej onda, super". Tako sam uvidela da je u redu sa našom odlukom i da smo dobro uradili - ispričala je ranije Sanja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading