Velibor Milošević

Rade zajedno, a niko ne zna da su porodica: Ovo je Velibor, mlađi brat Andrije Miloševića (foto)

Autor:

25.10.2023 20:33

Foto:

Foto:

Brat Andrije Miloševića uspešan je u svojoj profesiji



Andrija Milošević o privatnom životu retko govori za medije. 

Osim blistave karijere, ima sreće i u ljubavi, pa je godinama u skladnoj vezi, odnedavno i u braku sa koleginicom Aleksandrom Tomić, sa kojom je prošlog februara dobio sina Relju.

Međutim, retko ko zna kakav je frajer mlađi brat Andrije Miloševića, kao i čime se bavi.

Instagram

 

Velibor Milošević živi i radi u Podgorici, a u svojoj profesiji je više nego uspešan. Diplomirani je ekonomista, međutim sebe je pronašao u produkciji kojom se bavi niz godina.

Radi u podgoričkom pozorištu, a nebrojeno puta sarađivao je sa glumcem koji mu je ujedno najveća podrška kako na privatnom, tako i na poslovnom planu.

Brat Andrije Miloševića njegova je kopija

Šest godina mlađi brat Andrije Miloševića ne voli da se eksponira u javnosti, te njegovu fotografiju imamo prilike da vidimo jedino kada je glumac podeli na društvenim mrežama.

Instagram

 

Kad god se to dogodi, pratioci na društvenim platformama imaju samo reči hvale za braću Milošević. U jednom se svi slažu, Andrija i Velibor umnogome podsećaju jedan na drugog.

Pročitajte Andrija i Đeđa stali na crtu Jelisaveti i Teu - Fotografija srušila društvene mreže (foto)

"Isti ste, i duhovit je na tebe", "Kao blizanci", "Zgodan ti je brat, pravi frajer", samo su neki od komentara ispod Andrijinih objava, dok brojne žene pišu da je Velibor "daleko bolji frajer".

Instagram

 

Letos je glumac zabeležio simpatične kadrove iz prodavnice, gde mu je društvo pravio upravo mlađi brat. Ipak nije želeo u kadar sa Andrijom, jer ne voli nikakva eksponiranja. 

- Ovaj iza mene što skače je moj rođeni burazer. Ne da kadar ni za živu glavu. Neviđeni lik.

Komentari. (0)

Loading