Veljko i Željko

Geni su čudo: Veljko pokazao šta u slobodno vreme radi sa malim Željkom

Autor:

20.10.2023 16:00

Foto:

Foto:

Sin Veljka Ražnatovića osvojio javnost



Naslednik muzičke zvezde Cece Ražnatović Veljko veliki je ljubitelj sporta. Popularni bokser predano trenira i osvaja medalje na takmičenjima u ovoj borilačkoj veštini, a izgleda da im je sportski duh nasledan.

Naime, Veljko je sina Željka upisao na fudbal, pa potom snimio kako izgleda jedan njegov trening. Na svom Instagram-profilu mladi sportista podelio je video koji je pobrao mnoštvo simpatija i nasmejao Veljkove pratioce.

Dok su se ostali dečaci zagrevali i pažljivo slušali trenera sin Veljka Ražnatovića seo je na loptu da odmori.

Veljka je ovaj potez zabavio, pa je kroz smeh svom nasledniku dovikivao da nastavi da trenira, što je dečak i učinio.

Inače, Veljko Ražnatović veoma je aktivan na društvenim mrežama, gde promoviše zdrav način života i porodične vrednosti.

Pročitajte Sin Veljka Ražnatovića u ovom izdanju pokupio sve simpatije, na koga vam liči?

On se sa suprugom Bogdanom skućio i njenom rodnom Titelu, gde je sebi uredio idelan prostor za treniranje.

Budući da je u više navrata isticao da ne voli gradsku vrevu koja je jedna od glavnih karakteristika Beograda, ne iznenađuje činjenica da je odlučio da napusti rodni grad i sa suprugom i decom se preseli u manje mesto.

Veljko i Bogdana imaju prostrano dvorište gde je on napravio teretanu na otvorenom, pa tu svakodnevno održava kondiciju i priprema se za mečeve.

Instagram

 

S obzirom na to da je mladi bokser i te kako predan sportu, nije čudo što je njegov prvenac od malih nogu pokazao interesovanje za sport.

Komentari. (0)

Loading