Branka Katić

Moja najveća nagrada je to što su Lui i Džo... Branka Katić progovorila o sinovima, ne krije koliko je srećna

Autor:

15.10.2023 21:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sinovi Branke Katić odrasli su momci koji mami uvek izmame osmeh na lice



Branka Katić porodični dom svila je daleko od Srbije, s obzirom na to da je njen suprug Džulijan Farina uspešan reditelj u Londonu.

Poslednjih nekoliko godina poznata glumica sve je više u Beogradu, gde uživa radeći na novim projektima. Međutim, sinovi Branke Katić, Lui i Džo, daleko su od nje, te joj razdvojenost teško pada.

ATA images

 

Naslednici slavne glumice odrasli su momci koji su krenuli stopama roditelja, pa se tako Lui opredelio za režiju dok je mlađi Džo nasledio majčin talenat za glumu. 

I Branka i Džulijan uživaju u tome da svoju porodičnu intimu čuvaju daleko od očiju medija, pa stoga i ne čudi što je paparacima bilo teško da uslikaju njihove sinove.

Sinovi Branke Katić obožavaju Beograd

Pre izvesnog vremena stariji naslednik boravio je u srpskoj prestonici kako bi volontirao na snimanju jednog filma, dok se mlađi Džo školuje u Njujorku. 

Youtube printscreen Paparazzo lov

 

Dramska umetnica nije krila koliko je srećna što su joj sinovi stasali u dobre i pametne momke, te je danas na dodeli nagrada u Beogradskom dramskom pozorištu prisutnim novinarima upravo to i ponovila.

Pročitajte Najviše me je plašio taj njen pogled - Branka Katić odrasla uz majku sa bipolarnim poremećajem

Jednom prilikom govoreći o naslednicima, glumica je otkrila da i Lui i Džo obožavaju srpsku prestonicu. 

Youtube printscreen Paparazzo lov

 

– Moja deca vole Beograd i Srbiju i svoju porodicu i prijatelje. Oni su pre svega kosmopolite, nemaju predrasude o bilo kojoj drugoj naciji, znaju šta je dobro, a šta loše – istakla je glumica, podvlačeći da su njeni sinovi podjednako upućeni u goruće teme vezane za Britaniju, Srbiju i ceo svet.

Komentari. (1)

Loading
Sonj

16.10.2023 19:27

Mora li baš svako ko ode iz Srbije da se asimilira već u prvoj generaciji?! Čuj mama Branka i njeni sinovi Lui i Džo...bože, koji su to kompleksi...na sreću odlična glumica