Branka Katić

Bolna ispovest Branke Katić: Toliko toga mi se izdogađalo u poslednje dve godine, mama i tata su preminuli

Autor:

12.04.2023 11:10

Foto:

Foto:

Glumica Branka Katić iza sebe ostavlja izuzetno teško životno razdoblje o čemu je iskreno pričala za hrvatsko izdanje magazina Gloria



Život je Branku Katić, na oduševljenje domaće publike, poslednjih godina vratio u Srbiju.

Njena mirna porodična luka smeštena je u Londonu, ali se sa velikom radošću Beogradu uvek vraća.

Iza sebe ostavlja izuzetno teško životno razdoblje o čemu je iskreno pričala za hrvatsko izdanje magazina Gloria.

Pročitajte Najbolje četiri godine provela je sa njim - Branka Katić iskreno o našem poznatom glumcu, proputovali su ceo svet

Jakov Simović

 

- U poslednje dve godine moj je život u jednoj slojevitoj transformativnoj fazi. Toliko toga mi se izdogađalo. U malom vremenskom razmaku su preminuli i mama i tata, koji su celi život živeli zajedno i bili veoma povezani.

Dragana Udovičić/BDP

 

U Beogradu sam spletom svih tih okolnosti, da im budem što bliže, provela više vremena nego u poslednjih dvadeset godina.

To su oni veliki gubici koji ne idu bez boli. I to su ona životna iskustva koja se samo jednom u životu dese uz čitav vrtlog emocija, suočavanja s prolaznošću i vlastitim identitetom.

Pročitajte Ima li kraja - Branka Katić progovorila o smrti

Jakov Simović

 

Putem sam shvatila da ne osećam klasičan strah od smrti, ali da je ona sada nekako tu, u eteru. Kažu terapeuti da se smrt istinski doživi samo kroz gubitak roditelja i jako bliskih ljudi. Ima dosta istine u tome.

Sigurna sam da svi oni koji su prošli kroz ovo iskustvo znaju o čemu govorim - iskreno je rekla Branka Katić, kojoj su suprug Džulijan Forino i sinovi najveća podrška. 

Profimedia

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading