Branka Katić

Najbolje četiri godine provela je sa njim: Branka Katić iskreno o našem poznatom glumcu, proputovali su ceo svet

Autor:

22.02.2023 18:10

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Podrška Branke Katić još od studentskih dana bio je ovaj glumac, te četiri godine nikada neće zaboravitiBeogradsko dramsko pozorište proslavilo je 76. rođendan i to je bila prelepa prilika da se velika imena glumačke scene nađu na jednom mestu.

ATA Images

 

Jedna od najboljih, Branka Katić, dobila je godišnju nagradu svog matičnog pozorišta, a oduševljenje nije krila. 

Pročitajte U poslu traži spas - Branka Katić daje sve od sebe da ne misli na nju

ATA Images

 

- Ovde sam došla još kao student četvrte godine glume u klasi profesora Radeta Šerbedžije, i zapravo smo dve diplomske predstave radili u ovom pozorištu. Ceo moj život i u Los Anđelesu, gde smo živeli zajedno, i sada u Beogradu, Zagrebu, na Brionima, ja od njih nisam dobila ništa drugo do jednu bezrezervnu podršku i mnogo ljubavi i zaista se osećam blagosloveno što ih imam u svom životu. Oni su moji anđeli - rekla je Branka za Exkluziv i priznala da će Radetove savete uvek pamtiti.

Pročitajte Ispovest Radeta Šerbedžije - Ne dam se, iako me boli celo telo

Printscreen Prva Tv

 

- Prva stvar koju nam je rekao bila je da "niko ne može da vas nauči glumi, taj talenat ili imate ili nemate, ali ja mogu da vam ponudim jedan život koji ćemo proživeti zajedno" i to su zaista bile četiri godine mog života gde smo sa pozorištem putovali po celom svetu. Mi smo bili statisti, ali smo mnogo toga naučili - iskreno je priznala Branka.  

Mirna Marković

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading