Marija Šerifović

Marija Šerifović posle mnogo godina otkriva zašto je prekinula kontakt sa Jelenom Tomašević

Autor:

08.08.2023 19:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Odnos Marije Šerifović i Jelene Tomašević više nije tajna, pevačica otkrila pravu istinu



Marija Šerifović i Jelena Tomašević ubrajaju se u pevačice sa najmoćnijim vokalima na Balkanu, a njihove pesme publika obožava i na svakom nastupu ih peva od prvog do zadnjeg stiha.

Ipak, to nije jedina stvar koja je ovim damama zajednička. Naime, Marija i Jelena školovale su se u Kragujevcu, a često su zajedno učestvovale na muzičkim takmičenjima. 

Ata Images

 

Mnogi bi pomislili da je zbog te činjenice, odnos Marije Šerifović i Jelene Tomašević poljuljan, međutim, istina je potpuno drugačija. 

Pročitajte Majčino oko zaplakalo - Marija Šerifović saopštila Verici najlepše vesti, ovo je čekala godinama

- Jelena i ja imamo našu istoriju, od tog festivala, pa preko sledećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno.

Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je i na prvom i na drugom i na trećem, ako je bilo tri ili dva festivala, ona pobeđivala.

Ata Images

 

Jelena je pobedila i na 3K Dur-u te godine kad sam bila ja, verovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla: "E, nećeš ga, dosta je, sad je kraj", ali da, bila sam jako ljuta - otkrila je svojevremeno Marija u emisiji "Šok tok".

Pročitajte Nakon što je ostavila Ivana Bosiljčića, Jelena Tomašević mu posvetila ovu svoju baladu

Marija i Jelena su uvek jedna o drugoj govorile biranim rečima i sa velikim poštovanjem, a posebno je interesantna činjenica da je Tomaševićeva predstavljala našu zemlju na Evroviziji u Beogradu, godinu dana nakon što je Šerifovićeva odnela pobedu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading