Nekad i sad

Pevačica raskošnog glasa, omiljeni član žirija popularnog muzičkog takmičenja: Da li znate ko je neodoljiva devojčica sa slike?

Autor:

07.06.2023 18:00

Foto:

Foto:

Nekad i sad rubrika posebno je interesantna čitaocima jer otkriva kako su naše poznate ličnosti izgledale u detinjstvu



Ona je jedna od naših najpoznatijih pevačica. Rođena je u Negotinu 1. novembra, međutim, nekoliko dana kasnije njeni roditelji donose odluku sa se vrate u rodni Kragujevac gde je provela detinjstvo i završila školu.

Instagram

 

Njena majka radila je kao glavna medicinska sestra neurohirurgije u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok joj je otac bio elektrotehničar po struci.

Brat Darko  je, po uzoru na tatu, završio elektrotehniku, ali se zapravo uspešno bavi pevanjem, ima svoj bend sa kojim nastupa u rodnom gradu. 

Pročitajte Oči je odaju - Devojčica sa slike danas je jedna od naših najpoznatijih glumica, da li je prepoznajete?

Sa 20 godina napušta porodično gnezdo i seli se u Beograd gde je stekla ogromnu slavu, upoznala ljubav svog života, udala se i dobila ćerku Ninu

O privatnom životu ne voli mnogo da govori u javnosti, a svaki njen korak pomno se prati. Album prvenac pod nazivom „Panta rei“ oduševio je publiku zbog čega se pevačica iste godine našla na samom vrhu liste za „Oskara popularnosti“.

Instagram

 

Sada već sigurno znate da je neodoljiva devojčica sa slike Jelena Tomašević koja je putem društvene mreže Instagram pokazala da je i u detinjstvu bila podjednako lepa kao i danas. 

- Ja kad sam bila beba. Moj odgovor na izazov "zvezde kada su bile male". Izazivam sledećeg da postavi fotografiju kad je bio mali... Mog voljenog supruga - napisala je pevačica ispod fotografije.

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading