Jelena Tomašević

Dugo je čekala: Jelena Tomašević ne skida osmeh sa lica, razlog je prelep

Autor:

27.08.2023 14:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sreća Jelene Tomašević se više ne može sakriti



Jelena Tomašević aktivna je na društvenoj mreži Instagram gde nesebično deli trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života. 

Armija fanova pomno prati svaki njen korak, pa nije ni čudo što je najnovija objava popularne pevačice privukla nezapamćenu pažnju javnosti. 

Ata Images

 

Naime, sreća Jelene Tomašević zbog koncerta koji će održati u rodnom Kragujevcu je neizmerna, a pevačica ne krije da je ovaj trenutak dugo čekala. 

Pročitajte Pevačica raskošnog glasa, omiljeni član žirija popularnog muzičkog takmičenja: Da li znate ko je neodoljiva devojčica sa slike?

- Dragi moji Kragujevčani, konačno imam koncert u našem gradu. Moj bend i ja vas čekamo 1. septembra na trgu ispred Prve kragujevačke gimnazije da pevamo zajedno!

Na tom trgu sam pre 20 godina imala prve koncerte sa svojim bratom Darkom, a naše društvo iz gimnazije je dolazilo da nas sluša...

Sada sam na istom mestu, ali sa svojim pesmama... Zahvalna sam na svemu.

Pročitajte Nakon što je ostavila Ivana Bosiljčića, Jelena Tomašević mu posvetila ovu svoju baladu

Pre mene će nastupiti sjajna Danica Krstić, devojka koja je takodje kao i ja ponikla u KUD-u "Abrašević" i u pevačkom ansamblu "Smilje"!

Zauvek mi je ostala slika u glavi dok je izvodim na binu kad je imala samo 6 godina, da pevamo zajedno i bilo je jasno da je pred nama vrhunska pevačica!

Dodjite da uživamo zajedno - poručila je ponosno Jelena Tomašević. 

Komentari. (0)

Loading