Dea i Mladen

Koliko život može biti lep: Dea i Mladen na romantičnom putovanju, baš se vole (foto)

Autor:

18.07.2023 11:00

Foto:

Foto:

Dea i Mladen odmor su proveli na luksuznoj destinaciji, ljubav cveta



Dea Đurđević i Mladen Mijatović važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Gde god da se pojave zrače pozitivnom energijom, vaspitanjem i odmerenošću.

Instagram

 

Njihova ljubav odolela je brojnim izazovima, a da se i dan danas vole kao prvog dana pokazuju i fotografije sa letovanja na luksuznoj destinaciji. 

Pročitajte Novi život, nova pravila - Dea Đurđević smršala 30 kilograma, slike govore više od reči (foto)

Dea i Mladen odmor su proveli u Španiji, a lepa voditeljka nije odolela, pa je fotografije sa putovanja podelila na svom Instagram profilu. 

Instagram

 

Slavni par uživao je u Kosta Doradi poznatijoj kao Zlatna obala u španskoj pokrajni Kataloniji koju krase duge peščane plaže, blaga mediteranska klima i pejzaži koji oduzimaju dah. 

 

 

Sledeća stanica i jedna od omiljenih turističkih destinacija je prelepi grad Taragona sa dugom kulturnom tradicijom, odličnom hranom i prelepim plažama. 

Instagram

 

Dea i Mladen odmor su iskoristili i za obilazak Barselone, a fotografije nastale na toj lokaciji oduševile su njihove pratioce. 

Pročitajte Dea Đurđević zbog njega je raskiinula veridbu - 20 godina stariji muškarac osvojio je njeno srce! (foto)

Po povratku u Beograd, Dea i Mladen vratili su se svojim svakodnevnim obavezama, a šarmantna voditeljka ne krije da joj more već nedostaje. 

- Već mi nedostaje ovaj zvuk i ovakvo svitanje - poručila je Đurđevićeva na svom Instagramu. 

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading