Konačno imaju razloga za osmeh: Četiri godine ljubavi Mladena Mijatovića i Dee Đurđević!

Autor:

06.10.2020 12:45

Foto:

Foto:



Mladen i Dea konačno imaju razloga za slavlje!

Poznati voditeljski par Mladen Mijatović i Dea Đurđević od kako su priznali da su u vezi pre četiri godine, konstatno privlače pažnju javnosti. Iako je razlika u godinama dve decenije, Dea i Mladen odlično se slažu i ne kriju da ne mogu jedno bez drugoga. Voditeljkina najveća podrška nakon stravične nesreće u kojoj je teško povređena bio je upravo njen verenik Mladen. Sudbonosno da još uvek nisu izgovorili, ali trenutno ni ne žure.

Dea Đurđević: Verujem da će sve biti dobro

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Aug 1, 2020 at 10:49am PDT

- Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadom. Desiće se i to. ne žurimo pred oltar. Ja sam se i kao devojčica igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala. - Priznala je nedavno za domaće medije mlada voditeljka.

Iako ne žure sa svadom, oni su zaista ludo zaljubljeni, a svaki važan datum u njihovim životima obeleže na poseban način. Ovog puta, četvrtu godišnjicu veze, obeležili su divnom slikom i nešto kraćim opisom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DEA Djurdjevic_official (@deadjurdjevic_official) on Oct 5, 2020 at 8:03am PDT

Sledi hirurška intervencija kuka: Mladen Mijatović o trenutnom stanju Dee Đurđević

- Četiri godine ljubav.- Kratko je napisala Dea pored fotografije koja zrači srećom. Veliki broj kolega, prijatelja i fanova čestitao im je na jubileju i poželeo im još puno godina iskrene ljubavi i razumevanja.