Dea i Mladen

Reči Dee Đurđević iznenadile, Mladen ostao zatečen: Idi, nisi kriv za ovo

Autor:

08.03.2024 12:31

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reči Dee Đurđević odzvanjaju, ovo niko nije očekivaoDea Đurđević pravi je heroj. Nakon teške saobraćajne nesreće u kojoj je umalo izgubila ruku, a potom i oporavka, voditeljka je uspela da sačuva pozitivan stav i pošalje javnosti snažnu poruku.

Ipak, put do ozdravljenja nije bio lak, a reči Dee Đurđević upućene njenom dugogodišnjem partneru Mladenu Mijatoviću mnogima su naterale suze na oči. 

Instagram

 

Gostujući u Informerovom podkastu otkriva da je nakon nesreće Mladenu dala slobodu da ode od nje. Reči Dee Đurđević su tada zatekle Mijatovića kome takva mogućnost nije bila ni na kraj pameti. 

Pročitajte Prve fotografije u venčanici, Dea Đurđević ne skida osmeh sa lica, prelepo

- Meni su u bolnici rekli da 80% muškaraca ne može da se nosi sa svim tim.

Ja sam njemu i tad rekla: „Vidi, znam da je teško živeti sa nekim ko je osoba sa invaliditetom, idi, jer ti nisi kriv za ovo, a ja se neću ljutiti jer ti imaš pravo da živiš život kakav zaslužuješ.

Nemoj da budeš sa mnom jer ti je mene žao”.

Antonio Ahel/ATAImages

 

I on mi je rekao: „Jesi normalna, ne idem ja nigde, mi smo jedno, mi smo isto”. Ja kažem: „Okej, ali moraš da prihvatiš da ja ni psihički, ni fizički ne znam gde sam, ne znam ni kakva ću biti”.

Pročitajte Novi život, nova pravila - Dea Đurđević smršala 30 kilograma, slike govore više od reči (foto)

On je mene kupao i vežbao sa mnom da hodam. On je meni svaki dan, pošto nije bilo telefona, donosio pismo... Ja ta pisma i dalje čuvam, zato i znam koliko sam dana bila u bolnici.

Datum i neka poruka podrške. Ja njega volim najviše na svetu - bile su reči Dee Đurđević. 

 

 

Komentari. (0)

Loading