Skladna ljubav

Dea Đurđević zbog njega je raskiinula veridbu - 20 godina stariji muškarac osvojio je njeno srce! (foto)

Autor:

27.04.2021 22:45

Foto:

Foto:

Ljubav Dee Đurđević dugo je bila strogo čuvana tajna. Svoj emotivni života voditeljka jutarnjeg programa dugo je čuvala od radoznalih očiju javnost.



Dei Đurđević život se za kratko vreme potpuno promenio. Nakon stravične nesreće koja ju je zadesila nije gubila volju i veru, a kraj svog 20 godina starijeg partnera potpuno se oporavila i nastavila hrabro da korača u nove pobede.

Dalibor Danilovic

 

Dea Đurđević i njen partner Mladen Mijatović četiri godine uživaju u ljubavi, te važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Voditeljka nije krila da joj je upravo on nakon nesreća bio najveća podrška. Pomenuti par spojio je posao, obzirom na to da je Mladen novinar. Uprkos velikoj ljubavi oni su se, barem u početku, odlučili svoju vezu da sakriju od radoznalih očiju javnosti, međutim sada otvoreno uživaju u svemu što ljubav pruža.

Iako mnogi apostrofiraju veliku razliku u godinama, Dea je nekoliko puta do sada isticala da joj to ne predstavlja problem.

Pročitajte i Dea Đurđević: Samo prave kraljice pretoče bol u moć

Pored zajedničke fotografije, Dea se obožavaocima obratila i emotivnim rečima:

- Bez obzira na to koliko je jaka žena ona čeka muškarca jačeg od sebe. Ne zato da bi ograničio njenu slobodu, već da bi joj dao pravo da bude slaba - poručila je voditeljka, jasno svima stavivši doznanja o kakvoj ljubavi se radi.

Pre ljubavi sa Mladenom, Dea je bila verena za drugog muškarca, međutim nakon sudbonosnog susreta raskinula je veridbu i u potpunosti se posvetila sadašnjem partneru.

Komentari. (0)

Loading