Filip i Danica

Porodica Karađorđević uskoro bogatija za jednog člana: Na jesen stiže beba!

Autor:

28.06.2023 19:14

Foto: Mirko Tabašević

Foto: Mirko Tabašević

Danica i Filip Karađorđević postaće roditelji drugi put, evo detalja



Naslednik srpske krune Filip Karađorđević, od 2017. godine u braku je sa Danicom, ćerkom slikara Milana Cileta Marinkovića, a svoju ljubav krunisali kada je na svet došao njihov sin Stefan 2018. godine.

Luka Šarac

 

Danas od porodice Karađorđević stižu najlepše vesti.

Pročitajte Tužne vesti ih slomile - Danica i Filip Karađorđević nisu mogli da sakriju tugu

Naime, Danica i Filip Karađorđević postaće roditelji po drugi put, čime su se pohvalili na svojim zvaničnim Instagram nalozima.

"Sa velikim zadovoljstvom želimo da vas obavestimo da na jesen očekujemo naše drugo dete“, glasilo je saopštenje bračnog para Karađorđević.

Vest da će Danica i Filip Karađorđević postati roditelji drgui put, obradovala je domaću javnost, te čestitke ne prestaju da stižu, a mnogi se pitaju da li će budući princ Stefan dobiti brata ili sestru.

Pročitajte Radost na dvoru - Princeza Danica se obratila javnosti

Podsetimo, Danica i Filip Karađorđević žive na Vračaru blizu Daničinih roditelja, budući da sa Filipovim ocem Aleksandrom i maćehom Katarinom nisu u najboljim odnosima, pa poslednjih nekoliko godina ovaj par nije kročio u dvorski kompleks na Dedinju, o čemu je jednom prilikom par govorio za Gloriju.

Jakov Simović

 

Prvenac Filipa i Danice Karađorđević Stefan, pohađa državni vrtić, a roditelji ga često izvode u obližnji park gde se igraju.

- Privatno, fokusirana sam na iste obaveze koje ima većina žena u Srbiji, jer sam supruga i majka. Živim u skladu sa vrednostima koje zastupam.

Porodica je osnov, usidrenje, blago i ljubav. Sva naša pažnja fokusirana je na sina, a najsrećniji smo kada u smiraj dana zajedno prošetamo ulicama Vračara - ispričala je supruga Filipa Karađorđevića.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading