Marijana Mićić

Marijana Mićić oduševila: Stiže druga beba!

Autor:

20.06.2023 21:02

Foto:

Foto:

Marijana Mićić trudna je po drugi put, naslednica Ana dobiće...



Marijana Mićić i njen partner Miloš Marjanović deset godina ljubavi krunisali su na najlepši mogući način.

Vest da je Marijana Mićić trudna po drugi put oduševila je porodicu i prijatelje ovog para.

Instagram

 

Voditeljka i njen izabranik ponovo će postati roditelji devojčice i to uskoro, budući da je Marijana u šestom mesecu trudnoće.

Pročitajte Probudiće sva vaša čula - Hrskava pita sa borovnicama po receptu Marijane Mićić (foto)

Osim Marijane i Miloša novom članu porodice neizmerno se raduje njihova naslednica Ana koja će u oktobru postati starija sestra.

Voditeljka emisije "Pinkove zvezdice“ i otac njene dece važe za jedan od skladnijih parova na domaćoj sceni, a prelepa trudnica otkrila je da je njen partner posvećen tata.

Instagram

 

- U potpunosti je prisutan. Znala sam da će biti takav, ništa drugo nisam ni očekivala. Istina je da sam ja više sa ćerkom jer on radi, ali kada dođe s posla, rado je kupa i presvlači.

Stalno pita: ”Mogu li ja?” i vidim da ga to raduje. Ja jedva čekam da on nešto hoće, on da ja nešto zatražim. Dobar smo tim – rekla je Marijana Mićić nedavno.

Pročitajte Momčilo Otašević presrećan - Beba je stigla! (foto)

- Moj mikrosvet je ružičast, postoje naravno i brige, ali i pre nego što sam postala mama imala sam strahove.

Sećam se da sam stalno govorila da i ne znam želim li da imam dete u ovom surovom svetu gde je smak sveta, po svemu sudeći, neophodan. Neki su me razumeli, neki nisu, nije mi bilo važno. Više puta sam rekla da ne želim da odrastem, ne želim da skidam ružičaste naočare i želim da verujem da je život bajka.

Instagram

 

- Da li sam tako "našpanovana" ili sam to naučila, ne znam, ali se zaista trudim da tako živim. Očistila sam se s vremenom od loših ljudi, loših energija i dopustila sam sebi da biram kako ću i s kim provoditi svoje vreme.

Pročitajte Niko nije srećniji od njega - Zoran Cvijanović postaje deda! (foto)

Draže mi je da šetam sa svojim psima nego da budem s ljudima koji mi crpe energiju. To dolazi s godinama, ali je važno da se osvestite kad-tad i da u životu isključivo radite stvari koje vama prijaju, bez imalo griže savesti – objasnila je trudna Marijana Mićić.

Instagram

 

Šarmantna Beograđanka za sebe kaže da je "kontrol frik“, ali da to nije uticalo na njen odnos prema naslednici.

- Kod mene sve mora da je na svom mestu, da se zna kad treba, kako treba, bukvalno u mraku znam gde mi u sobi šta stoji.

Takva sam bila i ostala i nakon Aninog rođenja. Što se panike i strahova tiče, tu sam potpuno drugačija. Iznenadila sam sebe i porodicu smirenošću i ležernošću - otkrila je ekskluzivno za magazin Story lepa glumica.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading