Novak i Jelena

Godinama su o ovome sanjali: Jelena i Nole na drugom medenom mesecu, kakav raj (foto)

Autor:

14.06.2023 13:45

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Odmor Novaka i Jelene Đoković već je počeo



Nakon što je zvanično postao najbolji teniser svih vremena Novak Đoković odlučio je da napravi kratak predah.

Teniser je, naime, pre nekoliko dana u Parizu osvojio rekordnu 23. Grend slem titulu što je izuzetno obradovalo ljubitelje belog sporta. 

Photo by Julian Finney/Getty Images

 

Posle istorijskog trenutka u njegovoj karijeri, odmor Novaka i Jelene mogao je da počne. Bračni partneri uslikani su na putu za ostrvo Sao Migel, gde u narednim danima uživati.

 

 

Podsećamo, Novak je je još na konferenciji za medije, odmah posle pobede nad Rudom, najavio da će uzeti nekoliko dana odmora i da neće igrati mečeve do početka Vimbldona u prvoj polovini jula.

Teniser se sa porodicom trenutno nalazi na prelepom ostrvu Sao Migel koje pripada Azorskim ostrvima. Za njih kažu da su „raj u srcu Atlantika“ i da su najveći dragulj azorskog arhipelaga.

Pročitajte Jelena svim srcem bodri Noleta, kada joj je prišla Dijana Đoković publika je prestala da diše, obratila joj se (foto)

U pitanju su vulkanska ostrva koja su istovremeno plava i zelena, crna i vulkanska, i prelivena okamenjenom lavom. U njihovim kraterima su smeštena jezera neverovatne lepote i toplih vodopada.

Što se same Portugalije tiče, srpski teniser je tamo poslednji put igrao 2007. godine kada je pobedio Rišara Gaskea u finalu Eštorila.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading