Novak Đoković

Svi se pitaju čemu služi pločica na Novakovim grudima, Đokovićev odgovor će vas iznenaditi (foto)

Autor:

07.06.2023 17:00

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Pločica na Novakovim grudima privukla je nezapamćenu pažnju javnosti



Naš najbolji teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale Rolan Garosa pošto je juče u spektakularnom meču savladao Karena Hačanova.

Preostale su još dve prepreke do eventualne rekordne 23. Grend slem titule, a Novaka u polufinalu čeka najteži posao do sada - duel sa prvim teniserom sveta Karlosom Alkarazom.

Dok ljubitelji belog sporta s nestrpljenjem očekuju ovaj meč mnogima je za oko zapala pločica na Novakovim grudima. Oni koji ne vole Đokovića odmah su krenuli sa raznim teorijama zbog čega je tim slavnog tenisera reagovao i u zvaničnom saopštenju otkrio o čemu je zapravo reč.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Top Sport (@top_sport.rs)

 

Naime, pločica na Novakovim grudima je zapravo uređaj koji se zove „Taopatch“. 

‒ „Tao flaster“ sadrži nanokristale koji telesnu toplotu pretvaraju u svetlost. Proizvedeno svetlo šalje se na određene akupunkturne tačke u telu, što mu pomaže u procesu prisećanja kako prirodno komunicirati s ostatkom tela – stoji u objašnjenju.

Profimedia

 

Magnet veličine novčića pomaže sportistima da održe koncentraciju, reše se stresa, anksioznosti i bola. Ali, Novak, uvek spreman za šalu, imao je svoju verziju:

Pročitajte Eksplozija me probudila, zvuk slomljenog stakla: Novak nikada neće zaboraviti ovaj dan

‒ Voleo sam Ajronmena kad sam bio mali. Zato se moj tim odlučio za nanotehnologiju. Da nije bilo toga, verovatno sada ne bih sedeo ovde.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading