Putovanja

Odmor iz snova, ali ne u običnoj hotelskoj sobi! Ovo zaista postoji (video)

Autor: Gloria.rs

23.03.2023 16:52

Foto: Photo by freemockups.org from Pexels

Foto: Photo by freemockups.org from Pexels

Verovali ili ne, ovakav odmor iz snova i te kako je moguć, hotelska soba ovde ne postoji, barem ne onakva na kakvu ste do sada navikliNesvakidašnji odmor u prirodi i beg od realnosti su sve što vam treba. Novi koncept „pop-up resorta“ uklapa se u viziju savršenog odmora u prirodi.

Boravak pod otvorenim nebom, neobično iskustvo prožimanja sa prirodom, a ujedno luksuzni smeštaj u lebdećim šatorima. Prvi popap-resort postavljen je duboko u šumi prirodnog rezervata „Bel ombre“ u Mauricijusu.

Prilikom osmišljavanja koncepta dizajneri su bili vođeni idejom stvaranja potpuno drugačije hotelske sobe, koja gostima pruža potpuno novo iskustvo.

Pročitajte Sekunde do katastrofe na odmoru u prirodi - Verica Rakočević i Veljko preživeli horor

Nesvakidašnji odmor u prirodi bio je ideja vodilja za kreiranje „Seedpod“ šatora, koji lebde iznad zemlje. Podsećaju na košnicu, ali su namenjeni ljudima i pružaju potpuno neobično iskustvo boravka pod otvorenim nebom.

Osnovna zamisao ovog inovativnog smeštaja je da u srcu prirode gde se nalazi ne zauzima previše mesta.

Šator-košnica ima čvrst pod i modularni nameštaj od koga u samo nekoliko poteza možete da napravite krevet ili sto sa klupom za romantičnu večeru.

Šator se može opremiti kuhinjskom ili kupatilskom jedinicom i mada izgleda da je prilično mali, njegova unutrašnjost je veoma prostrana.

Pročitajte Sve za malog Aleksandra - Prija i Filip sina odveli na posebno putovanje, ovo je odmor iz snova (foto)

Iako deluje krhko, konstrukcija lebdećih šatora bezbedna je i otporna na vremenske uslove kao što su vetar i kiša.

Popularnost lebdećih šatora se uvećala od početka pandemije korona virusa je koncept je osmišljen tako da podrazumeva socijalnu distancu.

Odmor u lebdećim šatorima pruža potpuno drugačiji doživljaj prirode i namenjen je avanturistima spremnim na izazov sa dozom luksuza.

Da li biste isprobali? 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading