Anđelka Prpić

Više nema dileme: Anđelka jednom slikom konačno otkrila pol bebe (foto)

Autor:

17.05.2023 11:11

Foto: Jelena Bekvalac

Foto: Jelena Bekvalac

Pol bebe Anđelke Prpić nagađa se dugo, najnovija fotografija otkrila sve...



Otkako se saznalo da je Anđelka Prpić u blagoslovenom stanju nagađanja kog je pola beba ne prestaju. Glumica je sada u poodmakloj trudnoći, pa se dolazak prinove može očekivati u svakom trenutku, a ona maksimalno uživa u porodiljskom odsustvu koje provodi u druženju sa prijateljima.

Pročitajte Nije baš lako - Otac Anđelke Prpić komentarisao njenu trudnoću, evo šta o tome misli porodica (foto)

Instagram

 

Upravo jedan takav trenutak videli smo na Instagram nalogu Anđelkine drugarice Marije Kilibarde koja je podelila momenat okupljanja.

Naime, glumica je uživala u društvu Anastasije Mandić i Marije Kilibarde koja je uz fotografiju napisala: "Četiri musketara" što je po mišljenju mnogih otkrio pol bebe Anđelke Prpić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

"Znači devojčica je" komentarisali su pratioci ispod slike, a Anđelka i dalje nastavlja mudro da ćuti, tako da ćemo pol bebe Anđelke Prpić saznati kroz nekoliko nedelja.

Pročitajte Skrivena simbolika - Anđelka blista sa novim dečkom, jedan poseban detalj nikome nije promakao (foto)

Podsetimo, domaći mediji su krajem 2022. godine preneli da je Anđelka Prpić u drugom stanju i da čeka bebu sa najboljim prijateljem bivšeg supruga.

Anđelkin izabranik Marko Žugić uspešnu karijeru je izgradio u oblasti marketinga, a priča se da je njeno srce osvojio kada su postali komšije.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading